Football League

Χανιά – Εις αναζήτηση προπονητή

spanos_610_400Βαζάκας και Σπανός στη λίστα της “κυανόλευκης” διοίκησης, ενόψει της νέας σεζόν. Έγινε επαφή με τον τεχνικό του Αχαρναϊκού.

Πέραν των πρώτων συζητήσεων που γίνονται με ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, ο Α.Ο.Χανιά βολιδοσκοπεί τις περιπτώσεις προπονητών, ώστε εν τέλει, ένας, ο “εκλεκτός” να οδηγήσει την ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του Α.Ο.Χανιά καλοβλέπει την περίπτωση του προπονητή της Παναχαϊκής Δημήτρη Σπανού. Ο Σπανός οδήγησε την Παναχαϊκή σε μια εξαιρετική πορεία και παρουσία στον Νότιο Όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ, ολοκληρώνοντας την χρονιά στη 2η θέση, χωρίς “τυμπανοκρουσίες” και… φανφάρες. Είναι δε κοινά αποδεκτό, ότι σε πολλές περιπτώσεις, η Παναχαϊκή έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Η άλλη περίπτωση που επίσης τίθεται στα υπόψιν είναι εκείνη του τεχνικού του Αχαρναϊκού Γιώργου Βαζάκα. Ο έμπειρος προπονητής έκανε πράματα και… θάματα με τον Αχαρναϊκό, υπό το πρίσμα ότι η ομάδα του Μενιδίου θεωρούνταν εξ αρχής φαβορί ακόμα και για τον απευθείας υποβιβασμό. Κι όμως η ομάδα του Βαζάκα μπήκε στα play out, με σημαντικές πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία.

Αυτοί οι δύο προπονητές και ίσως 1-2 ακόμα περιπτώσεις απασχολούν τον ΑΟΧ, τη δεδομένη στιγμή. Στον ΑΟΧ αφενός δε βιάζονται για την πρόσληψη προπονητή, ωστόσο θέλουν να κλείσουν το θέμα μέχρι τα μέσα του Μάη και κυρίως, η όποια επιλογή προκύψει να είναι εκείνη που θα οδηγήσει την ομάδα σε ολόκληρο το νέο πρωτάθλημα… Χωρίς δηλαδή να υπάρξουν οι συνεχείς αλλαγές που έγιναν φέτος.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected