Football League

Καστοριά – Προς οριστική αποχώρηση

kastoria2014_610x400Την πρώτη φορά αποφασίστηκε η ομάδα να αποσυρθεί, αλλά… επέστρεψε. Τώρα πια ίσως να το κάνει οριστικά η Καστοριά!

Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως η Καστοριά θα δώσει το παρών στις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Κανείς!

Χρήματα δεν υπάρχουν, παίκτες δεν υπάρχουν (οι προπονήσεις γίνονται με 12-13 και στους αγώνες ζήτημα να υπάρχει ένας-δυο αναπληρωματικοί), ο αγωνιστικός υποβιβασμός έχει ήδη έρθει και η ομάδα απλώς… διασύρεται από ‘δω και από ‘κει, ρίχνοντας ακόμα πιο χαμηλά το πρεστίζ της.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών είχε αποφασιστεί η απόσυρση των γουναράδων από το πρωτάθλημα, ωστόσο μετά από λίγες μέρες η απόφαση είχε ανακληθεί.

Για την ώρα υπάρχει ρεπό μέχρι την Τρίτη του Πάσχα και προσεχώς θα φανεί αν η Καστοριά θα συνεχίσει στην Γ’ Εθνική μέχρι τέλους -εφόσον φυσικά βρεθούν και τα χρήματα που απαιτούνται για τα λειτουργικά έξοδα- ή θα πάμε εκ νέου σε απόσυρση οριστική και αμετάκλητη (κάτι που εξετάζεται σοβαρά απ’ τους ανθρώπους του συλλόγου).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected