Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe Relax – “Αστεράτη” βραδιά με δύο ματς!

Χωρίς Ζλάταν και Νταβίντ Λουίζ η Παρί Σεν-Ζερμέν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, ενώ στον άλλο προημιτελικό του Champions League την Τετάρτη η Πόρτο φιλοξενεί την Μπάγερν (21.45, Cafe Relax, Κεντρικής 141)

ύτερο μέρος για τους πρώτους προημιτελικούς του Champions League το βράδυ της Τετάρτης, με την Παρί Σεν-Ζερμέν να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν να παίζει στο “Ντραγκάο” με την Πόρτο.

Παρί Σεν-Ζερμέν – Μπαρτσελόνα

Η “Μπάρτσα” είναι στα προημιτελικά για 8η σερί φορά και συνολικά 20ή στην ιστορία της, ενώ η Παρί είναι στους “8” για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και συνολικά 4η στην ιστορία της.

Αν περάσουν η Ισπανοί στα ημιτελικά θα είναι η 16η φορά και για τους Γάλλους αν το καταφέρουν μόλις η δεύτερη, με πρώτη να είναι το 1995.

Μάλιστα, το 1995 η PSG είχε αποκλείσει την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά, όμως το 1997 έχασε από τους “μπλαουγκράνα” στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων και αποκλείστηκε από τους Καταλανούς στα προημιτελικά του Champions League το 2013, ενώ φέτος στους ομίλους οι ομάδες είχαν από μία νίκη στην έδρα τους (την πρώτη θέση πήρε η Μπαρτσελόνα).

Σημαντικές οι απουσίες στο ματς, καθώς ο Λοράν Μπλαν θα στερηθεί λόγω τιμωρίας τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Μάρκο Βεράτι, Σερζ Οριέ και λόγω τραυματισμού τον Νταβίντ Λουίζ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τιάγκο Μότα.

Ο Λουίς Ενρίκε δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο, Ντάνι Άλβες, όπως βέβαια και στον Τόμας Βερμάλεν που ακόμη έχει δρόμο για να είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Οι πιθανές 11άδες

ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Μαξουέλ, Ραμπιό, Καμπάγ, Ματουιντί, Παστόρε, Λαβέτσι, Καβάνι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αντριάνο, Πικέ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

Πόρτο – Μπάγερν

Κόντρα στην Μπάγερν η Πόρτο το 1987 στην Βιέννη αναδείχθηκε για πρώτη φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης, όμως σε νοκ-άουτ δύο αναμετρήσεων αποκλείστηκε από τους Βαυαρούς στα προημιτελικά και το 1991 και το 2000.

Η ομάδα του Μονάχου είναι στους “8” για 26η φορά και 4η συνεχόμενη, έχοντας φτάσει στους “4” και τις 3 τελευταίες σεζόν (2 από τις 3 στον τελικό, ένα τρόπαιο), ενώ στα ημιτελικά αν περάσει θα παίξει για 17η φορά στην ιστορία της.

Η Πόρτο από την άλλη είναι στα προημιτελικά για 8η φορά, με τελευταία την περίοδο 2008-09, ενώ στους “4” θα βρεθεί, αν περάσει, για 4η φορά στην ιστορία της.

Ο Τζουλέν Λοπετέγκι θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Τζάκσον Μαρτίνες και αν ο Κολομβιανός δεν καταφέρει να ξεκινήσει, τότε στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Βενσάν Αμπουμπακάρ.

Ο Τέγιο θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού και ο Μαρκάνο λόγω τιμωρίας, ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν υπολογίζει στους τραυματίες, Στάρκε, Χάβι Μαρτίνεθ, Μπενατιά, Αλάμπα και Ριμπερί, όπως και τους Ρόμπεν και Σβάινσταϊγκερ που είναι άρρωστοι.

Οι πιθανές 11άδες

ΠΟΡΤΟ: Φαμπιάνο, Ντανίλο, Μάικον, Μάρτινς Ίντι, Αλέξ Σάντρο, Έκτορ Ερέρα, Καζεμίρο, Όλιβερ Τόρες, Κουαρέσμα, Μπραχιμί, Αμπουμπακάρ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Μπερνάτ, Τσάμπι Αλόνσο, Λαμ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Γκέτσε, Τόμας Μίλερ, Λεβαντόβσκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected