Κατηγορίες
Η Γ Εθνική LIVE
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νίκος Σαλτουρίδης : “Τιμή μας να υπάρχουν παίκτες που από τώρα θέλουν να γίνουν μέλη του Μέγα Αλέξανδρου!”

DSCN1560Σε μια αποκάλυψη προχώρησε σήμερα ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, Νίκος Σαλτουρίδης.

Με ανάρτηση του στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων στο facebook, έκανε λόγο για την εκδήλωση επιθυμίας από πλευράς ποδοσφαιριστών για την ένταξη τους από τώρα στην ομάδα! Αναλυτικά :

“Πολύ σημαντικό και συγχρόνως ιδιαίτερα τιμητικό για την ομάδα μας είναι το γεγονός ότι, ενώ ακόμη δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα της Α1 (απομένουν δύο αγωνιστικές για τη λήξη του), αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να αγωνίζονται τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2015-16 στον Α.Ο. ”ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”.

Φυσικά αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Προφανώς το οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας, αλλά και ο τρόπος λειτουργίας της, την έχουν κάνει ιδιαίτερα ελκυστική, με αποτέλεσμα ποδοσφαιριστές έμπειροι και καταξιωμένοι, αλλά και νεαροί από την γύρω περιοχή να θέλουν να μεταγραφούν εδώ.

Αυτό βέβαια δημιουργεί έναν ”ευχάριστο πονοκέφαλο” στη Διοίκηση και στον προπονητή και όταν έρθει η ώρα – και αφού συνεκτιμηθούν πολλοί παράγοντες – η ομάδα θα προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις, αν βέβαια χρειαστεί…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P