Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιταλία – Άφωνοι οι γείτονες με το ξέσπασμα του προπονητή ομάδας Γ Εθνικής μπροστά στην κάμερα!

Χωρίς τίτλοΜεγάλο Σάββατο (για εμάς, στην Ιταλία… ένα κανονικό Σάββατο), η Ischia υποδέχθηκε την Cosenza, για τον C όμιλο της Lega Pro. Παρένθεση: η Ischia παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που χρειάζονταν οι γηπεδούχοι (1-1), στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τα playout.

Μετά το τέλος του αγώνα, o Αgenore Maurizi, προπονητής της Ischia, πήγε -ως όφειλε- μπροστά στο μπάνερ του τοπικού καναλιού Tele Ischia, για να κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις. Όλα ξεκίνησαν όπως πάντα (με μια μίνι ανάλυση), πριν έλθει η ερώτηση του ρεπόρτερ. Για την ακρίβεια, ήταν σχόλιο. Του είπε “άλλη μια ευκαιρία χάθηκε“. Και έγινε το σώσε.

Τύφλα να ‘χουν ο Μαλεζάνι και ο Τραπατόνι…

“Δεν νικήσαμε, αλλά παίξαμε πολύ καλά. Δεν με νοιάζει τι πιστεύετε. Παίξαμε καλά. Δεν καταλαβαίνω τι θέλετε. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Τι θέλετε;”

Δημοσιογράφος: “Να νικήσουμε”

Προπονητής: “Α, θέλετε να νικήσετε. ΟΚ, τότε ελάτε εσείς στο γήπεδο, να κάνετε τον προπονητή. Εσείς οι δημοσιογράφοι δεν είστε προπονητές. Οπότε, αν είστε δημοσιογράφοι κάντε σωστές ερωτήσεις. Όχι ερωτήσεις του π…”.

Δημοσιογράφος: “Πείτε μας τι ερωτήσεις θέλετε;”

Προπονητής: “Μαλ… Μιλάτε μια χαμένη ευκαιρία και αυτό είναι μαλ…”

Δημοσιογράφος: “Ηρεμήστε σας παρακαλώ”

Προπονητής: “Να ηρεμήσω; Αντε γαμ… Ήσασταν χωμένοι στα σκατά και ήλθα να βοηθήσω. Κολυμπούσατε στα σκατά και τώρα μου σπάτε τα αρχ…; Ήσασταν μέσα στα σκατά”.

Αρχίζει να χτυπά το τραπέζι (να το σηκώνει στον αέρα, να κάνει χειρονομίες και να επαναλαμβάνει τα περί διόγκωσης των γεννητικών του οργάνων), στη συνέντευξη Τύπου και σπεύδουν άνθρωποι να τον ηρεμήσουν. Γυρίζει και λέει στον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας “μη μου σπας και εσύ τα αρχ…”.

Το δίλεπτο που ακολουθεί, έχει μόνο ύβρεις (και επανάληψη του “ήσασταν στον υπόνομο. Σταματήστε, σταματήστε, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ”. Καταλήγει στο “ή θα με ρωτήσετε σοβαρά πράγματα ή θα φύγω”. Βέβαια, ουδείς τολμά, διότι συνεχίζει να ουρλιάζει, λέγοντας “ποιος στον διάολο νομίζεις πως είσαι; Είσαι απολίτιστος, αγράμματος. Σταμάτα να μου σπας τα αρχ…. Τώρα θα σας δείξω εγώ. Μου σπάτε τα αρχ…”.

Τον παρακαλούν να ηρεμήσει, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό, πριν ο ίδιος αισθανθεί πως τα έχει δώσει όλα. Και στο τελείωμα της φάσης, απαντά πιο ήρεμος από ποτέ, σε ερωτήσεις επί του αγώνα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected