Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 29ης αγωνιστικής και τα σενάρια παραμονής

pregame_lΑ1111111111111

Προτελευταία στροφή στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής και η αυριανή 29η αγωνιστική θα αναδείξει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) τόσο τον πρωταθλητή όσο και το ποιες και πόσες θα είναι οι ομάδες που θα παλέψουν στα τελευταία 90 λεπτά της σεζόν για την παραμονή τους.

Οι αίσιοι οιωνοί προέρχονται κυρίως από το στρατόπεδο του πρωτοπόρου ΑΣ Ειρηνούπολης, που αγωνίζεται κόντρα στον ουραγό ΠΑΟΚ Κουλούρας (την ομάδα με το πιο χαμηλό μέσο όρο ηλικίας στην Α1 Ερασιτεχνική) και σε περίπτωση νίκης στέφεται και μαθηματικά πρωταθλητής ενώ ταυτόχρονα παίρνει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, που ξεκινούν στις 10/5.

Η μάχη όμως που μαίνεται και που είναι πραγματικά άγνωστο αν θα ξεκαθαρίσει αύριο είναι αυτή για την παραμονή στην κατηγορία. Τέσσερις είναι οι ομάδες που εμπλέκονται στα σενάρια και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν θα υπάρξει από αύριο κάποιος…συνοδοιπόρος των Εθνικού Κλειδιού, ΑΕ Καψόχωρας, Φίλιππου Μέσης και ΠΑΟΚ Κουλούρας για την επόμενη Α2 Ερασιτεχνική. Θυμίζουμε πως η 12η θέση είναι η…καυτή της υπόθεσης καθώς οδηγεί στον υποβιβασμό, η 11η είναι της…αναμονής και προσευχής, καθώς όποια τερματίσει σ αυτή πρέπει να περιμένει την 31η Μάη ώστε να ολοκληρωθούν τα μπαράζ της Γ Εθνικής ενώ 10η και 9η ανανεώνουν την παρουσία για τη νέα σεζόν.

Ας δούμε τα ρεπορτάζ πιθανά σενάρια που προκύπτουν από τα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής αλλά και τι ακολουθεί για τις τέσσερις ομάδες την 30η και τελευταία αγωνιστική :

ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΑΣ Ειρηνούπολης : Για πολλούς το αυριανό εμπόδιο για τον πρωτοπόρο είναι ότι πιο ιδανικό θα μπορούσε να του τύχει τη δεδομένη χρονική στιγμή καθώς ο ουραγός ΠΑΟΚ φαινομενικά αποτελεί βατό αντίπαλο και δύσκολα μπορεί να αντισταθεί μπροστά στη μεγάλη πρόκληση της ομάδας του Γιώργου Τυριακίδη. Οι “τζιαλορόσι” αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κατακτήσουν τον φετινό τίτλο και να ξεκινήσουν άμεσα την προετοιμασία για τον μεγάλο στόχο της ανόδου στη Γ Εθνική Ερασιτεχνική.

ΦΑΣ Νάουσα – Εθνικός Κλειδιού : Τυπική διαδικασία η αναμέτρηση στο ΔΑΚ Νάουσας, με τους γηπεδούχους να περιμένουν το…8ο θαύμα στην Κουλούρα για να ελπίζουν στον τίτλο. Υποβιβασμένοι οι “κυανόλευκοι” του Κλειδιού που ήδη κάνουν τα πρώτα σχέδια για τη νέα σεζόν στην Α2.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο παιχνίδι του Δημοτικού Γηπέδου Τρικάλων, με τους “κιτρινόμαυρους” να θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν σε παραμονή. Εκτός των άλλων, επιθυμούν διακαώς ήττα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας στο Γιαννακοχώρι ενώ δεν θα έλεγαν…όχι σε μια “γκέλα” του Άτλα Ζερβοχωρίου κόντρα στην ΑΕ Καψόχωρας. Μοναδικός απόντας για τον Δημήτρη Γιουρόπουλο ο…ίδιος που θα εκτίσει την 2η αγωνιστική από τις 27(!) που του επιβλήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας. Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Ντάμτσιος θα αφήσει και πάλι εκτός τους τραυματίες Σάββα Αθανασιάδη, Ηρακλή Ελευθεριάδη, Γιώργο Παντριά και Κώστα Καρβούνη ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν οι Χρήστος Ταρπατζής (15 ετών) και Γιώργος Αθανασιάδης (14) των οποίων τα δελτία εκδόθηκαν πριν λίγες μέρες.

Quote : Ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου υποδέχεται την 3οη αγωνιστική τον ΠΑΟΚ Κουλούρας και σε περίπτωση νίκης στα Τρίκαλα φτάνει maximum τους 38 βαθμούς.298969_292256067453307_1374829657_n22211Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του Κέντρου Δεξιώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» στο 2ο χλμ της ΠΕΟ Αλεξάνδρειας – Θεσσαλονίκης.

Ατρόμητος Διαβατού – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Ανοιχτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες στο Διαβατό ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι εκ των πρωταγωνιστών του φετινού πρωταθλήματος. Μοναδικοί απόντες οι Αλέξανδρος Ασλάνογλου (Ατρόμητος) και Κώστας Τουμαράς (ΓΑΣ)Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Φίλιππος Μέσης – ΑΕ Χαρίεσσας : Την ολοκλήρωση της σεζόν περιμένουν αμφότερες οι ομάδες, με τη νέα σεζόν να τις βρίσκει σε διαφορετικές κατηγορίες. Αμφίβολοι για τους υποβιβασμένους “βυσσινί ” οι αφοί Νουρή που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, “κομπλέ” η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά.

Φίλιππος Μελίκης – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Αναβίωση των μεγάλων μαχών της περσινής χρονιάς, ωστόσο οι φετινές αναμετρήσεις δεν είχαν την αίγλη του παρελθόντος καθώς οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε πλασάρισμα σε χαμηλότερες θέσεις. Ωστόσο για τους “ασπρόμαυρους” η χρονιά κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αχιλλέας Νάουσας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Το πιο μεγάλο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής διεξάγεται στο Γιαννακοχώρι. “Κυανόλευκοι” και “πράσινοι” θα αγωνιστούν μόνο για τη νίκη, καθώς ακόμη και η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν. Ευχάριστα νέα για τον Τάσο Μπράτση, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει στον γιο του Πέτρο που επιστρέφει μετά από πέντε αγωνιστικές τιμωρίας, ενώ κανονικά θα δώσουν το παρόν ο στρατευμένος Νίκος Σύγγας και ο Χρήστος Σακελλάρης. Εκτός λόγω τραυματισμών οι Χριστόφορος Γιάτσος, Τάσος Παρθενόπουλος και Μάκης Ορδουλίδης. Από την άλλη πλευρά, σημαντική θα είναι η απώλεια του Αλέκου Οικονόμου, που αποχώρησε από την Ημαθία για επαγγελματικούς λόγους ενώ εκτός παραμένει ο τραυματίας Μπάμπης Μήτσας.

Quote : Την 30η αγωνιστική, ο Αχιλλέας θα μεταβεί στο Ζερβοχώρι για να αντιμετωπίσει τον “ανταγωνιστή” Άτλα ενώ ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίζεται στο ΔΑΚ Νάουσας κόντρα στον ΦΑΣ, που κατά 99% θα είναι βαθμολογικά αδιάφορος.

Άτλας Ζερβοχωρίου – AΕ Καψόχωρας : Μόνο νίκη στο…πρόγραμμα για την ομάδα του Γιώργου Σπυριδωνίδη, κόντρα στους πάντα μαχητικούς “κοκκινόμαυρους” που την προηγούμενη αγωνιστική έκαναν τη “ζημιά” στον Αχιλλέα Νάουσας, επικρατώντας με το εμφατικό 5-2. Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν κομπλέ με στόχο το τρίποντο που θα τους φέρει σε ακόμη πιο πλεονεκτική θέση, ενώ ταυτόχρονα θέλουν νίκη του Αχιλλέα ώστε να τον αντιμετωπίσουν βαθμολογικά αδιάφορο την τελευταία αγωνιστική.

10347628_1501669800115318_4594153612414783314_n

Το pre game της 29ης αγωνιστικής είναι μία προσφορά του «Ανθέων Τέχνη», ένα κατάστημα με εντυπωσιακές επιλογές όσον αφορά παντός είδους ανθοστολισμούς και δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ας δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της αυριανής προετελευταίας αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.30 (μέσα στην παρένθεση η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Ατρόμητος Διαβατού (4) – ΓΑΣ Ροδοχωρίου (7)  [2-3]

ΠΑΟΚ Κουλούρας (16) – ΑΣ Ειρηνούπολης (1)  [0-7]

Φίλιππος Μέσης (15) – ΑΕ Χαρίεσσας (6)  [0-2]

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (3) – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου (12)  [3-2]

Φίλιππος Μελίκης (5) – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας (8)  [1-1]

ΦΑΣ Νάουσα (2) – Εθνικός Κλειδιού (13)  [3-1]

Άτλας Ζερβοχωρίου (11) – AΕ Καψόχωρας (14)  [0-3]

Αχιλλέας Νάουσας (9) – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας (10)  [1-1]

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα της Α1 Ερασιτεχνικής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected