Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Κοζάνη – Πιερικός (0-0) Αλλαγή ο Συμεωνίδης

14-15-fil-koz-pie-fash3-640x360

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Κοζάνη και τον Πιερικό που έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης την Παρασκευή 17-4-2015.

Η Κοζάνη εκμεταλλεύτηκε το «ρεπό» της στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής (παιχνίδι με τον Πυρσό Γρεβενών που έχει αποσυρθεί) για να μετρήσει τις δυνάμεις της απέναντι στον Πιερικό που προετοιμάζεται για τα playout της Football League.

Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν σχετικά καλύτεροι από τον Πιερικό, έδειξαν περισσότερη διάθεση κι έκαναν κάποιες μικροευκαιρίες που δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν σε γκολ.

Αντίθετα ο Πιερικός δεν ικανοποίησε με την απόδοση του, έδειξε μια σωστή αμυντική λειτουργία αλλά επιθετικά δεν απείλησε σχεδόν καθόλου.

Επόμενο ραντεβού της Κοζάνης την μεθεπόμενη Κυριακή 26-4-2015 στο ΔΑΚ Κοζάνης, σ ένα οριακό παιχνίδι με τον Εθνικό Φιλιππιάδας που θα κρίνει την παραμονή.

Συνθέσεις

ΚΟΖΑΝΗ (Προβίδας): Σταματόπουλος (80′ Παπανικολάου), Ηλίας, Ματούλας, Μπιμπίρης, Αλιατίδης (75′ Παπακώστας), Καραμπατζάκης (46′ Χαματάϊ), Γιάννης Τσικόπουλος (63′ Συμεωνίδης), Τραυλός (60′ Ηλ. Τσικόπουλος), Δούμας (73′ Ντέρος), Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (63′ Δημ. Παπαδόπουλος).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γράφας): Παπατολίκας (75′ Καραογλανίδης), Λαμπάκης (75′ Καραθάνας), Τσουμάγκας, Καρτσαμπάς, Καρατάσος, Μπαξεβάνος, Μπουζούκης, Μπαστάνης (52′ Παλιάτσος), Γιανόπουλος (46′ Κατσαμίτας, 70′ λ.τ. Παπαχρήστος), Γιαννούλης (70′ Γούτσιος), Σταματής (75′ Βιλανάκης).

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected