Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Χωρίς προβλήματα ενόψει Τρικάλων

amesΤο ντέρμπι της αγωνιστικής και ένα από τα σημαντικότερα της κατηγορίας είναι αυτό που γίνεται στη Νεοκαισάρεια την ερχόμενη Κυριακή ανάμεσα στον τοπικό Αχιλλέα και τον ΑΟ Τρικάλων.

Η 26η αγωνιστική περιλαμβάνει αναμετρήσεις που θα κρίνουν σε μεγάλο ποσοστό τη συνέχεια αφού την ίδια ώρα που θα συγκρούονται οι δυο διεκδικητές του τίτλου στην Πιερία, ο τρίτος ΑΕ Καραϊσκάκης, θα δίνει το δύσκολο τοπικό ντέρμπι με την συντοπίτισσα του Αναγέννηση Άρτας στο γήπεδο της δεύτερης.

Οι Κατερινιώτες δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα για τον Κυριακάτικο «αγώνα της χρονιάς» αφού εκτός από τους μονίμους τραυματίες των τελευταίων αγωνιστικών Τσαγκαράκη και Παναγιωτίδη, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Αποστόλη Στύλου.

Πληροφορίες από τα Τρίκαλα αναφέρουν ότι οι φιλοξενούμενοι ετοιμάζουν εκστρατεία για την Κατερίνη ενώ και στην Πιερία επικρατεί ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλάθλων οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν ενισχύοντας τον Αχιλλέα σε μια από τις σημαντικότερες και ίσως τελευταίες ευκαιρίες που θα έχει για την άνοδο στην Β΄εθνική κατηγορία.

Όλοι οι δρόμοι λοιπόν την ερχόμενη Κυριακή (4.30΄μ.μ.), οδηγούν στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected