Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκος Παπανώτας : “Το ρόστερ του Άρη εφάμιλλο ομάδων Super League”

image_resizerΣτο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Θύελλας Φιλώτα, Νίκος Παπανώτας.

Ο τεχνικός της μακεδονικής ομάδας, μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη αλλά και ποιος είναι φαβορί για την άνοδο.

«Σίγουρα το γρήγορο γκολ που έβαλε ο Άρης φόρτωσε με περισσότερο άγχος τους παίκτες μου και δεν είχαμε καλή αντίδραση. Με την επίτευξη του δεύτερου γκολ επηρεαστήκαμε και δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε.

Για την ομάδα του Άρη: «Ο Άρης έχει καλή ποιότητα στο ρόστερ και καλή φιλοσοφία από τον προπονητή του. Το ρόστερ του Άρη είναι ρόστερ Σούπερ Λιγκ. Αυτό το δείχνει σε κάθε παιχνίδι το δείχνει αυτό. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν αγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ. Είναι δύσκολο το έργο και για την ομάδα μου και για τους υπόλοιπες να αντιμετωπίσουνε τον Άρη».

Για το ποιος έχει προβάδισμα για την άνοδο: «Θεωρώ ότι προβάδισμα έχει ο Πανσεραϊκός αλλά με την Καβάλα είναι όλα ανοιχτά και τα τρία αποτελέσματα. Ο Πανσεραϊκός έχει σταθερότητα αλλά και η Καβάλα μπορεί να κερδίσει». Για το τι πιθανότητες δίνει για την άνοδο: «Οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι ριψοκίνδυνη γιατί όλα κρέμονται σε μια κλωστή. Το προβάδισμα το έχει ο Πανσεραϊκός αλλά όλα μπορούν να ανατραπούν».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected