Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – “Πολυβόλο” η Μπάγερν, διέλυσε την Πόρτο! (video)

b23acc7e5b37370bbab3e757ee936c5e_LΈνα ημίχρονο από άλλο πλανήτη αποδείχθηκε αρκετό για την Μπάγερν Μονάχου έτσι ώστε να φτάσει στην πρόκριση απέναντι στην Πόρτο, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 6-1.

Αρκετά δύσκολο ήταν φαινομενικά το έργο της Μπάγερν Μονάχου μετά την ήττα της με 3-1 από την Πόρτο στο πρώτο παιχνίδι πριν από μία εβδομάδα. Παρόλα αυτά, στη ρεβάνς έκανε μεγάλη εμφάνιση και διέλυσε με το εντυπωσιακό 6-1 την Πόρτο, έχοντας πετύχει τα πέντε της γκολ από το πρώτο μέρος!

Το ξεκίνημα ήταν ονειρικό για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα καθώς άνοιξε το σκορ στο 14’ με κεφαλιά του Τιάγκο. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι δεν έριξαν ρυθμούς και στο 22’ ο Μπόατενγκ με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με νέα κεφαλιά να κάνει το 3-0. Στο 36’ ο Μίλερ με μακρινό σουτ το οποίο κόντραρε έκανε το 4-0 για να γίνει ο πρώτος Γερμανός σκόρερ στην ιστορία του Champions League.

Στο 40’ ο Λεβαντόφσκι με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα έκανε το 5-0 δείχνοντας πως οι Βαυαροί δεν ήταν διατεθειμένοι να κοπάσουν.

Στο δεύτερο μέρος, όπως ήταν φυσικό όμως, η Μπάγερν έριξε ρυθμούς και δεν συνέχισε το… σφυροκόπημα. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν η Πόρτο να βρει την ευκαιρία και να μειώσει στο 73’ με κοντινή κεφαλιά του Μαρτίνεζ.

Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Τσάμπι Αλόνσο στο 88’ όταν με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Φαμπιάνο.

Αυτή ήταν η βαρύτερη ήττα της ιστορίας της Πόρτο καθώς με το ίδιο σκορ είχε ηττηθεί στο παρελθόν και από την ΑΕΚ στην Αθήνα.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ραφίνια (72’ Ρόντε), Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Λαμ, Μπαντστούμπερ, Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα (88’ Ντάντε), Γκέτσε (86’ Βάισερ), Λεβαντόφσκι, Μίλερ
ΠΟΡΤΟ: Φαμπιάνο, Μάρτινς Ίντι, Μαϊκόν, Μαρκάνο, Ρέγιες (33’ Ρικάρντο), Καζεμίρο, Ερέρα, Μπραχίμι (67’ Εβάντρο), Όλιβερ Τόρες, Κουαρέσμα (46’ Ρούμπεν Νέβες), Μαρτίνες.

δείτε τα στιγμιότυπα στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected