Κατηγορίες
Γενικά

Cafe “Relax” – Champions League και Ευρωλίγκα στο σημερινό μενού!

Η λαβωμένη Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Ατλέτικο που της έχει πάρει τον αέρα στη φέτος και το έπαθλο είναι το εισιτήριο για ημιτελικά του Champions League, ενώ σημαντικό είναι το προβάδισμα για «Γιούβε» έναντι στη Μονακό (21.45, Cafe Relax, Κεντρικής 141 στην Πλατεία Αγίου Αντωνίου)

Συμπληρώνεται το παζλ των ημιτελικών του Champions League, καθώς ενώθηκαν τα πρώτα δύο κομμάτια χθες, αυτό της Μπαρτσελόνα και το άλλο της Μπάγερν Μονάχου, ενώ σήμερα θα κουμπώσουν τα άλλα δύο. Δυνατές οι σημερινές αναμετρήσεις, αλλά φυσικά και ξεχωρίζει το Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης με το Μονακό-Γιουβέντους να έχει ενδιαφέρον, αλλά να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Κουμάντο στην πόλη κάνει η…

Πέρυσι οι δυο τους έφθασαν έως το τέλος, όπου χαμογέλασε η «Βασίλισσα». Φέτος, αναγκαστικά κάποια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης θα αποχαιρετήσει νωρίτερα και το ποια θα είναι θα το μάθουμε σήμερα (22/04, 21:45). Η κάτοχος του Champions League υποδέχεται τη μισητή της αντίπαλο, ενώ στο πρώτο ματς απέσπασε το θετικό, αλλά και… ύπουλο ταυτόχρονα 0-0, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει νικήτρια από το «Βιθέντε Καλδερόν».

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει θεωρητικά το πάνω χέρι, καθώς θα παίξει στο γήπεδο της, αλλά θα αγωνιστεί και λειψή. Εκτός ο Μπενζεμά, αλλά και οι Μπέιλ-Μόντριτς που τραυματίστηκαν στο ματς με τη Μάλαγα. Παράλληλα, συμπλήρωσε κάρτες ο Μαρσέλο και δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Τιμωρημένος ο Μάριο Σουάρεθ για τους πρωταθλητές Ισπανίας. Αμφίβολος ο Μάριο Μάντζουκιτς.

Οι «ροχιμπλάνκος» σε επτά ματς στην τρέχουσα σεζόν μετρούν τέσσερις νίκες. Δύο στο πρωτάθλημα (1-2, 4-0), μια στο Κύπελλο όπου και απέκλεισαν τη Ρεάλ στους «16» της διοργάνωσης (2-0, 2-2) και άλλη μία στο Σούπερ Καπ, το οποίο και κατέκτησαν (1-1, 1-0).

Πριν τον περσινό τελικό, οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί άλλη μια φορά στην Ευρώπη, στα ημιτελικά του Πρωταθλητριών το 1959, με τη Ρεάλ να νικά 2-1 στο πρώτο ματς, την Ατλέτικο 1-0 στον επαναληπτικό και τα πάντα να κρίνονται σε μπαράζ στη Σαραγόσα, όπου το γκολ του Φέρεντς Πούσκας χάρισε τον τίτλο στη «βασίλισσα».

Προβάδισμα, αλλά…

Η Γιουβέντους έχει το πάνω χέρι έναντι της Μονακό για πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League μετά το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων. Οι Ιταλοί επικράτησαν 1-0 στο Τορίνο πριν οκτώ ημέρες και μόνο καπαρωμένη θέση στους «4» της διοργάνωσης δεν έχουν. Αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι οι «μπιανκονέρι» καρδιοχτύπησαν στο πρώτο παιχνίδι και η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι όλο εκπλήξεις στη φετινή σεζόν. Πιο καλά τα πάνε στα δύσκολα ματς, παρά σε αυτά που μοιάζουν φαβορί.

Επιπλέον, θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν φύγει με το «διπλό» στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν εν αντιθέσει με το παιχνίδι του Λονδίνου όπου τα ποσοστά ευστοχία των παικτών της ήταν ανάλογα και καλύτερα από αγώνα μπάσκετ.

Δεν θα αγωνιστούν για τους φιλοξενούμενους οι Πογκμπά, Κάσερες, ενώ προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Ασαμόα και ο Βιδάλ είναι άρρωστος. Πρόβλημα στον μηρό έχουν οι Μπακαγιόκο, Τραορέ στην αντίπερα όχθη.

110122

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας με ζητούμενο να φέρει τη σειρά στο 2-2 (21.45)

Να στείλει της σειρά σε πέμπτο αγώνα στη Μόσχα θα επιδιώξει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται απόψε την ΤΣΣΚΑ στο Κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο τέταρτο ματς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected