Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Μπαράζ ανόδου Γ Εθνική – Ολοκληρώθηκε το παζλ στον όμιλο της Ειρηνούπολης

kilkisiakos-001Ο Κιλκισιακός είναι από σήμερα (Τετάρτη) το απόγευμα πρωταθλητής Κιλκίς και πλέον ετοιμάζεται για τους αγώνες μπαράζ του ομίλου του με στόχο την επιστροφή στη Γ` Εθνική.

Η ιστορική ομάδα του Κιλκίς επικράτησε με 1 – 0 επί του ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο μεγάλο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-οφ, χάρη σ` ένα γκολ που πέτυχε στο 65` ο παίκτης και προπονητής πλέον, Σάββας Παντελιάδης.

Το ματς ήταν μοιρασμένο, με τον ΠΑΟΚ να υπερέχει στο 1οημίχρονο και τον Κιλκισιακό στην επανάληψη, όταν σημείωσε και το χρυσό γκολ, ενώ είχε και δοκάρι με τον Μάναλη λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Χαρακτηριστικό της κρισιμότητας και της έντασης του αγώνα ήταν οι 9 κίτρινες κάρτες που βγήκαν απ` το τσεπάκι του διαιτητή.

Συνθέσεις

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Περπερίδης, Καλόνικος, Κομπαλία, Χότζα, Ματεντζίδης, Σαβ. Παπαδόπουλος, Μπελίτσας (90’ Λ.Κωνσταντινίδης), Λογγινίδης, Γρηγοριάδης (54’ Μάναλης), Παντελιάδης, Σωκ. Παπαδόπουλος (92’ Παρπουτσής)

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ: Κυριακίδης, Ασημακίδης (84’ Γιόκας), Τσοποζίδης (88’ Τορνικίδης), Ρουστέμ (45’ Γ.Ιωαννίδης), Κάργας, Κ.Πότκας, Φεντάνης, Θ.Παυλίδης, Αλμασίδης, Αγαθαγγελίδης, Α.Παυλίδης.

*kilkis24.gr

Το πλήρες πρόγραμμα του ομίλου

1η αγωνιστική 10/05

Κιλκισιακός – ΑΣ Ειρηνούπολης
ΠΟ Μουδανιών – Απόλλων Κρύας Βρύσης

2η αγωνιστική 13/05

ΑΣ Ειρηνούπολης – ΠΟ Μουδανιών
Απόλλων Κρύας Βρύσης – Κιλκισιακός

3η αγωνιστική 17/05

ΠΟ Μουδανιών – Κιλκισιακός
ΑΣ Ειρηνούπολης – Απόλλων Κρύας Βρύσης

4η αγωνιστική 20/05

ΑΣ Ειρηνούπολης – Κιλκισιακός
Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΠΟ Μουδανιών

5η αγωνιστική 24/05

ΠΟ Μουδανιών – ΑΣ Ειρηνούπολης
Κιλκισιακός – Απόλλων Κρύας Βρύσης

6η αγωνιστική 31/05

Κιλκισιακός – ΠΟ Μουδανιών
Απόλλων Κρύας Βρύσης – ΑΣ Ειρηνούπολης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected