Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Απρόοπτο με Ζούρκο!

1470191_674422482590019_1930843128_nΑπρόοπτα με Γουέλκαμ και Ζούρκο στον Αιγινιακό. Στο… περίμενε ο Διγκόζης ενόψει πρεμιέρας. Μόνο με ήσυχο το κεφάλι του δεν πάει στην πρεμιέρα των πλέι άουτ ο Άγγελος Διγκόζης. 

Ο προπονητής του Αιγινιακού δεν ξέρει ακόμα αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γουέλκαμ και Ζούρκου!

Ο πρώτος χτύπησε στο δάχτυλο του ποδιού (σημείο που έχει χτυπήσει και στο παρελθόν) και θα κάνει εξετάσεις να φανεί σε τι κατάσταση είναι, ενώ ο δεύτερος αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλό του και είναι εξίσου αμφίβολος να προλάβει το παιχνίδι με τον Τύρναβο.

Βέβαια, ο Διγκόζης δεν έχει μόνο αυτούς τους πονοκεφάλους να διαχειριστεί και να περιμένει προσεχώς αν θα έχει τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Πέντα αγωνίστηκε μόλις για 15′ στο περασμένο φιλικό, ναι μεν έδειξε διάθεση, ναι μεν έδειξε… καλά, όμως ακόμα είναι αβέβαιο αν μπορεί να παίξει στο… μάξιμουμ και δη σε επίσημο ματς. Άλλωστε οι άνθρωποι της ομάδας δεν θέλουν να ρισκάρουν.

Ακόμα γι’ αυτόν δεν έχει παρθεί απόφαση και θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις. Σίγουρα, δε, είναι εκτός ο Ντεβέσα που κάνει αγώνα δρόμου μπας και προλάβει κάποιο ματς.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected