Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Δηλώσεις Γκίμα ενόψει Ηρακλή

3119c7be2ab58173062c39c6b8c72ed7_LΤον Ηρακλή αντιμετωπίσει το Σάββατο 25/4 στο Ιβανώφειο ο Φίλιππος Βέροιας στα πλαίσια της 24η αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας.

Ο Φίλιππος θέλει οποσδήποτε την νίκη που για να «κλειδώσει» την επίτευξη του στόχου της παραμονής. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι κύριοι Διαμαντής, Θεονάς και Θεοδωρόπουλος.

Ο Δημήτρης Γκίμας μίλησε στο filipposbc.gr σχετικά με το παιχνίδι του Σαββάτου : «Αναμφίβολα ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι που μπορεί και να κρίνει τα πάντα για μας ή μπορεί και να μην κρίνει τελικά τίποτε. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα με ηρεμία και πίστη στον στόχο μας. Ο Ηρακλής είναι μια καλή ομάδα που θα μπορούσε να έχει εξασφαλίσει την παραμονή της νωρίτερα ξέρουμε ότι ο κόσμος του δίνει έξτρα ώθηση και αυτό είναι μια πρόσθετη δυσκολία για μας. Έχουμε τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών του Δεληγιώργη και του Τριχόπουλου. Επαναλαμβάνω μονότονα για μια ακόμη φορά ότι έχουμε πίστη και στην ομάδα μας και στην επίτευξη του στόχου μας παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες. Είμαστε όρθιοι περήφανοι και αξιοπρεπείς.»

error: Protected