Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Τα “φώτα” σε Νεόκαστρο και Κορυφή

DSC_0039Ολοκληρώνεται την Κυριακή (26/5) το πρωτάθλημα στην Α2 Ερασιτεχνική Ημαθίας, με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο.

Το ενδιαφέρον στρέφεται στην ουρά, καθώς ο πρωταθλητής έχει ήδη αναδειχθεί (ΑΕ Αλεξάνδρειας) όπως επίσης και η δεύτερη ομάδα που θα ακολουθήσει τους “πράσινους” στην Α1 (Ποντιακή Νεολαία Αράχου). Στις δύο ομάδες επικρατεί πανηγυρικό κλίμα, με τους δεύτερους ωστόσο να μεταθέτουν τη φιέστα τους σε κάποιο φιλικό παιχνίδι καθώς αύριο αντιμετωπίζουν στο Νεόκαστρο τον τοπικό Αχιλλέα, που “καίγεται” για βαθμούς.

Το ίδιο ισχύει και για τον Εθνικό Ράχης, που μεταβαίνει στην Κορυφή για να αντιμετωπίσει τον αδιάφορο βαθμολογικά Αλιάκμων Νησελίου, ωστόσο η τύχη των “κυανολεύκων” εξαρτάται αποκλειστικά από τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, ο οποίος αν επικρατήσει της Ποντιακής Νεολαίας (ή έστω έρθει ισόπαλος), παραμένει στην κατηγορία. Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας, υπερτερεί η ομάδα του Αντώνη Νησελίτη λόγω του goal average στα μεταξύ τους ματς.

Τέλος, μεγάλη αναμένεται και η μάχη για την ανάδειξη του πρώτου σκόρερ του ομίλου, καθώς όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει, το ImathiaSportsNews θα βραβεύσει τον κορυφαίο στα πλαίσια του 2ου All Star Game (16/5, 18.00 στο ΔΑΚ Νάουσας). Άγγελος Καραντουλαμάς και Αποστόλης Λίτσι έχουν σημειώνει 21 γκολ έκαστος και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν (και πόσα) τέρματα θα πετύχουν αμφότεροι

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής στον 1ο όμιλο :

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΠΑΟ Παλατίτσια

Μακεδονικός Πλατάνου – Νηρέας Βέροιας

Αλιάκμων Νησελίου – Eθνικός Ράχης

Άρης Παλαιοχωρίου – Ακαδημία Βέροιας

Δόξα Λιανοβεργίου – Θύελλα Σταυρού

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Ποντιακή Νεολαία Αράχου

Ρεπό : Νησαϊκός

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected