Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άτλας Ζερβοχωρίου – Αχιλλέας Νάουσας 1-1 (photos)

DSCN6244Σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι εξελίχθηκε η αναμέτρηση στο Δημοτικό Γήπεδο Ζερβοχωρίου, καθώς την ίδια ώρα ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας έχανε βαθμούς κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα.

Έτσι, ο Άτλας πανηγύρισε την παραμονή του στην κατηγορία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που παρά την απώλεια πρωτοκλασάτων παικτών κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αλλά και τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε, στάθηκε στα πόδια του και με τη βοήθεια των παιδιών που ήρθαν το Γενάρη επετεύχθη ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας αλλά και η είσοδος στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ημαθίας.

Στο χθεσινό παιχνίδι, παρουσία 150 και πλέον θεατών, κυριάρχησε η δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες αλλά και η προσπάθεια εκατέρωθεν για να σκοράρουν.

DSCN6247

Ο Αχιλλέας κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ στο 18′ και να προσδώσει μεγαλύτερο άγχος στους γηπεδούχους καθώς εκείνη την ώρα το σκορ στην Αγία Βαρβάρα ήταν 1-0 υπέρ των “πρασίνων”. Ο Ηλιάδης έκανε το βολέ από την περιοχή του, ο Σακελλάρης είδε την πορεία της μπάλας, κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας από αριστερά προς την αντίπαλη περιοχή και αφού κατέβασε ωραία με το στήθος, την έστειλε στη γωνία του Γαϊτανίδη.

Οι γηπεδούχοι ανασυντάχθηκαν στη συνέχεια, προσπάθησαν να πιέσουν με τον Αχιλλέα να είναι πάντα απειλητικός στις αντεπιθέσεις. Το ιδανικό για τον Άτλα ήταν η ισοφάριση πριν την ανάπαυλα και αυτή ήρθε στο 35′ μετά από κόρνερ του Σπυρίδη και λάθος του Ηλιάδη, ο Παντζαρτζίδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια και με γυριστό σουτ έφερε το ματς στα ίσια.

Το δεύτερο μέρος ήταν ιδιαίτερα μέτριο από πλευράς απόδοσης εκατέρωθεν και χωρίς πολλές φάσεις στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι κατέβασαν σταδιακά ταχύτητα (δεδομένου και του σκορ στο άλλο παιχνίδι) και στο τέλος πανηγύρισαν την παραμονή στην κατηγορία, που ήταν άλλωστε και ο αντικειμενικός στόχος της ομάδας.

DSCN6242

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και

Συνθέσεις

Άτλας Ζερβοχωρίου : Γαϊτανίδης, Κολοκοτρώνης, Διαμαντίδης, Κρουσταλλάς, Μπάμπος, Ρόκκος, Παντζαρτζίδης, Δημητρούσης (79′ Λέκκας), Ξανθόπουλος (53′ Ισλαμίδης), Σπυρίδης, Σπυριδωνίδης.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Χαρατσίδης, Καραμεταξάς, Μπαξεβάνος, Τσιάκος (46′ Γιαμαλίδης), Μάραντης, Δροσούνης, Σαμαράς Δ. (68′ Βακαλίδης), Μπράτσης, Σακελλάρης, Κακούδης (79′ Ρώσιος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected