2o All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών – Οι 35 ποδοσφαιριστές και οι 4 προπονητές (photos)

11148916_10152969038887701_2103385788_nΚάτι λιγότερο από τρεις εβδομάδες (16/5, 18.00μμ) απομένουν για τη διεξαγωγή του 2ου All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, που και φέτος διοργανώνει το ImathiaSportsNews.

Η φετινή γιορτή είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας, ο οποίος μας παραχώρησε το ΔΑΚ της πόλης για μία φιέστα με την οποία θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού μας.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα μας ποιος θα είναι ο ιερός σκοπός για τον οποίο θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές τη φετινή χρονιά, καθώς όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση είτε φορέων είτε για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας.

Οι διοργανωτές βρίσκονται ήδη στη διαδικασία της οργάνωσης του τελετουργικού, που φέτος θα είναι σαφώς πιο πλούσιο και με περισσότερες εκπλήξεις για τους παρευρισκομένους. Τα εισιτήρια έχουν ήδη εκδοθεί (στο συμβολικό αντίτιμο των 2€) και ήδη έχουν ξεκινήσει ο προπαραγγελίες όπως θα δείτε και στα ευχαριστήρια που σταδιακά θα αναρτούνται από τους συντάκτες.

Ας δούμε μία μίνι παρουσίαση των προπονητών και των παικτών που θα δώσουν το παρόν στο 2ο All Star Game, όπως επιλέχθηκαν από τους αναγνώστες και από τους συναδέλφους τους.

Προπονητές :

Ποδοσφαιριστές (με αλφαβητική σειρά) :

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected