Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού / Ανακοίνωση Παγγούρα – Σπανού για τη φετινή σεζόν

Χωρίς τίτλοΣτον απολογισμό της χρονιάς προχώρησαν οι δύο προπονητές του Ατρόμητου Διαβατού, Κώστας Παγγούρας και Μάκης Σπανός.

Οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές αναφέρθηκαν στις δυσκολίες τις χρονιές, ευχαριστώντας παράλληλα τους φιλάθλους που στήριξαν την προσπάθεια αλλά και τους ποδοσφαιριστές τους.

Αναλυτικά :

“Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι όσοι (παίκτες, διοίκηση, φίλαθλοι) συμμετείχαν στην φετινοί προσπάθεια του Ατρόμητου Διαβατού.

Ένα ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές τις ομάδας που έδωσαν το 110% των δυνατοτήτων τους σε καιρούς δύσκολους ωστόσο με κατανόηση παραμέρισαν τα προβλήματα τους για το καλό της ομάδας και η οικογένεια που λέγεται ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ δεν ήταν μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους που μας υποστήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν παρά τις οικονομικές και όχι μόνο δυσκολίες της εποχής.

Τέλος θα μας επιτραπεί να πούμε ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους δύο φιλάθλους μας στην Καψόχωρα, στους δύο στο Ροδοχώρι, στον έναν φίλαθλο στο Γιαννακοχώρι και στις δύο ηρωικές (λόγω καιρικών συνθηκών) φιλάθλους μας στο Κλειδί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected