Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Τρίκαλα – Το φιλικό των παλαιμάχων με τη Βέροια (photos)

3c8a53f517606b4d3f3e00394323e851_XLΦιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους παλαιμάχους του Α.Ο.Τρίκαλα και της Βέροιας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο

 Οι Βετεράνοι των δύο ομάδων, αντάμωσαν και πάλι, ενθυμούμενοι πολλά από το παρελθόν, καθώς η σχέση τους κρατάει εδώ και δεκαετίες, όταν οι ομάδες τους αγωνίζονταν αντίπαλες στις υψηλές κατηγορίες.

Οι της Βέροιας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Τρικαλινών και ένας από της λόγος της παρουσίας τους στην πόλη μας, είχε να κάνει και με το ότι ήθελαν να τιμήσουν τη μνήμη του Γιώργου Ζαρίντα, αλλά και για να δουν το φίλο τους κ. Μιχαηλίδη, πρώην γκολκίπερ του ΑΟΤ και του ΠΑΟΚ, που κατάγεται από την Ημαθία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παλαίμαχοι των δύο ομάδων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη, αν και οι του ΑΟΤ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 80′ με το Σακελλαρίου να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Παλαίμαχοι Α.Ο. Τρίκαλα: Λαφαζάνης, Κολώνας, Τσικρικάς, Πιάζας, Γκουλίτος, Μπακάλης, Βαγενάς, Μπουλούτσος, Ζαβλανός, Πρεκατές, Αναγνώστου.
Έπαιξαν και οι : Ζαφείρης, Δημητρίου, Αναστασίου, Τσιαφίτσας, Λαγάρας, Αλεξίου, Σακελλαρίου.

Παλαίμαχοι Βέροιας: Λύχνας, Κατσώνης, Παπανώτας, Μίλης, Παπατζίκος, Τάντης, Ελευθεριάδης, Τρούπκος, Υφαντίδης, Σιούτης, Μελετίδης.
Έπαιξαν και οι : Γκίλης, Παπατζίκος, Χωματάς, Τουτουτζίδης, Ορδουλίδης, Φουλατσικλής, Κελεσίδης, Κεσίδης, Πετρίδης, Καλτσάς, Κολεσίδης, Βεζυριανόπουλος.

 

*trikalascore.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected