Ποδόσφαιρο

Ελληνικό Ποδόσφαιρο – Αποφεύγουμε το Grexit

4c783ad682f8e24934cf1d1e9bd61ada_LΘετικά ήταν τα μηνύματα από τη συνάντηση που είχε ο Σταύρος Κοντονής με τον Τζιάνι Ινφαντίνο, όσον αφορά στις συζητήσεις για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο και κατά πόσο υπάρχει η απειλή για ποδοσφαιρικό… Grexit.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα και το «παρών» έδωσαν οι τομεάρχες όλων των κομμάτων, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης. Από την πλευρά του, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ξεκαθάρισε στον γενικό γραμματέα της UEFA πως στόχος της ελληνικής Κυβέρνησης δεν είναι η… εμπλοκή στο αυτοδιοίκητο της Ομοσπονδίας, αλλά η αντιμετώπιση της βίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, τις επόμενες μέρες, το Υπουργείο θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες τροποποιήσεις στο σχέδιο νόμου και θα ενημερώσει επίσημα, τόσο την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, όσο και τη FIFA και την ΕΠΟ και στην συνέχεια θα τεθεί προς ψήφιση στην Βουλή. Μάλιστα, όπως τονίστηκε, η ψήφιση μετατέθηκε για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να ενταχθούν οι απαραίτητες τροποποιήσεις. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η συγκεκριμένη εξέλιξη ρίχνει τους… τόνους μιας ενδεχόμενης αποβολής των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected