Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Πρωτάθλημα Νέων Ημαθίας – “4×4” για Μακροχώρι, σπουδαία νίκη για Αγροτικό Αστέρα (photos)

1-4 001Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα Νέων του Αγροτικού Αστέρα, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων του Ν. Ημαθίας. Την ίδια ώρα, η Ακαδημία Μακροχωρίου πετύχαινε το “4×4” με αντίπαλο τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας και μάλιστα με το ευρύ 7-2.

Στο Λαζοχώρι, οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγώνα, από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με καλές ευκαιρίες στις δυο περιοχές, αλλά οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να προηγηθούν στο 28’ μετά τη λάθος απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς του Αστέρα και ο Τριανταφυλλίδης πλάσαρε εύστοχα νικώντας τον Λίκα.

Στη συνέχεια η ομάδα του Κων/νου Κοτσογιαννίδη αντέδρασε και στο 30’ ο Τόκας έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε ιδανικά των τερματοφύλακα των γηπεδούχων, φέρνοντας το παιχνίδι τα ίσα, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αγροτικός Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με πολλές καλές ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή.

Το νικητήριο τέρμα ήρθε στην εκπνοή του αγώνα όταν από αδράνεια της άμυνας του Μακεδόνα, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία ο Γκιάλπης, κέρδισε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, σούταρε δυνατά από το ύψος του πέναλτι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας ταυτόχρονα τη νίκη στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.

1-4 003

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Σπύρος Κωτσιαντής

H σύνθεση του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας (Κων/νος Κοτσογιαννίδης): Λίκα, Ρηγόπουλος, Μαμίτσας, Χατζηνικολάου, Κοτσογιαννίδης, Τόκας, Τσιλώνης, Παρασκευαϊδης, Τέτος Χειμωνόπουλος, Γκιάλπης αρχική ενδεκάδα. Αγωνίστηκαν επίσης οι:  Κοντογιάννης, Πιστοφίδης και Φύκατας.

Στον άλλο αγώνα του πρωταθλήματος το Μακροχώρι επικράτησε με σκορ 2-7 στο γήπεδο της Κορυφής κόντρα στους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Νέων, εξασφαλίζοντας την θέση της στον τελικό του πρωταθλήματος. 

Η σύνθεση του Μακροχωρίου (Γιώργος Απόσογλου) : Μανιόπουλος, Παπαδόπουλος, Γιάκου, Ασλανίδης, Μπατσίλας, Καρατσάς, Αντωνιάδης, Μουρατίδης, Σταματίου, Βλαχάβας, Γιόρκας, Κούχιας, Παπακωνσταντίνου.

*δελτία τύπου από Αγροτικό Αστέρα και Ακαδημία Μακροχωρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected