Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΣ Ειρηνούπολης – Το νικητήριο φιλικό με Μακροχώρι και η έδρα των μπαράζ

DSCN6211Το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας ενόψει των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, πραγματοποίησε ο ΑΣ Ειρηνούπολης, επικρατώντας 3-1 του Μακροχωρίου που αγωνίζεται στη Γ Εθνική.

Ο Γιώργος Τυριακίδης δοκίμασε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του και με αντίπαλο τη νεανική ομάδα του Γιώργου Κωνσταντάκου πέτυχε τρία τέρματα (Πέτγαζλης, Έξαρχος, Σαμψωνίδης) ενώ είχε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Για τους “ασπρόμαυρους”, που προέρχονται από το ρεπό της προηγούμενης Κυριακής, σκόραρε ο Φουρτζίου.

Δεν θα αγωνιστεί στο Δημοτικό Αγγελοχωρίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έδρα του πρωταθλητή ΑΣ Ειρηνούπολης δεν πληρεί τις προδιαγραφές για διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ για τη Γ  Εθνική, με αποτέλεσμα η διοίκηση της ομάδας να έχει δηλώσει ως πρώτη έδρα το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας! Η εξέλιξη αυτή (εφόσον βεβαίως δώσει το τελικό ΟΚ η ΕΠΟ) δίνει έξτρα κίνητρο στους κατοίκους της πρωτεύουσας να δώσουν το παρόν στα τρία εντός έδρας παιχνίδια των “τζιαλορόσι” ειδικά από τη στιγμή που οι ιθύνοντες στην ομάδα εμφανίζονται απογοητευμένοι με την παρουσία του κόσμου στο Δημοτικό Γήπεδο Αγγελοχωρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected