Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Για ακόμη μία φορά διάψευση για την άνοδο της δεύτερης ομάδας…

Τζανόπουλος-640x420Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει τα σενάρια όσον αφορά την Γ΄ Εθνική. Σενάρια που έχουν να κάνουν είτε με την άνοδο των δευτεραθλητών στην Football League, είτε με την διεύρυνση της Γ΄ Εθνικής για να γίνει όπως παλαιότερα το Περιφερειακό.

Το grandsport.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Γ΄ Εθνικής, Μιχάλη Τζανόπουλο, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει ένας σχεδιασμός μέχρι και την ερχόμενη περίοδο 2015-16 και αυτός θα τηρηθεί κατά γράμμα.

Αναφορικά με τα σενάρια ανόδου των δευτεραθλητών στην Football League είπε:

«Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ακόμα κι αν αδειάσουν θέσεις από την Football League. Άλλωστε και πέρυσι υπήρξαν κενές θέσεις αλλά δεν αναπληρώθηκαν από την Γ΄ Εθνική και έγινε η Football League με λιγότερες ομάδες. Αυτό θα γίνει και φέτος αν χρειαστεί».

Σχετικά με την μορφή που θα έχει του χρόνου η Γ΄ Εθνική είπε:

«Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι από το σχεδιασμό που ισχύει για την περίοδο 2015-16. Δηλαδή το πρωτάθλημα να γίνει σε τέσσερις ομίλους των 16 ομάδων. Αν τυχόν υπάρξουν κάποιες ομάδες από τη Football League που υποβιβαστούν οικειοθελώς στην Γ΄ Εθνική, τότε ίσως κάποιοι όλοι γίνουν με περισσότερες ομάδες. Αυτά που ακούμε και διαβάζουμε για επιστροφή του Περιφερειακού δεν ισχύουν, γιατί τότε θα μιλάμε για τοπικό και όχι για Γ΄ Εθνική».

Επίσης ο κ. Τζανόπουλος ξεκαθάρισε πως οτιδήποτε αποφασίσει η Γενική Συνέλευση του Ιουνίου θα ισχύσει από την περίοδο 2016-17, όταν θα γίνει νέος σχεδιασμός για την μορφή που θα έχουν τα ελληνικά πρωταθλήματα…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected