Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Διαιτητής πήγε στα αποδυτήρια με την…ευγενικότερη συνοδεία! (vid)

b25145c36001852bd3abeecb230a1818_LΣκηνές απείρου κάλλους έλαβαν χώρα στη διάρκεια αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στην Ισπανία.

Πιο συγκεκριμένα τα έκτροπα  σημειώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα για τοπικό  πρωτάθλημα στην Καταλωνία με αρνητικούς πρωταγωνιστές παίκτες (και όχι μόνον) της Λα Φλορίδα. Οι …δράστες με κάθε άλλο παρά αθλητικό τρόπο υποδέχθηκαν κάποιες από τις αποφάσεις του διαιτητή και αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης οι αρχική τους γκρίνια σύντονα εξελίχθηκε σε … μέρος. Με τους πιο οργίλους εκ των παικτών να επιτίθενται προς τον άτυχο άρχοντα του αγώνα που παρά την «προστασία» που είχε κατά την αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο δέχθηκε δριμύτατη επίθεση από ορισμένα άτομα  τα οποία είτε του πέταξαν διάφορα αντικείμενα είτε τον γρονθοκόπησαν με μανία πριν προλάβει να διαφύγει στα αποδυτήρια.

Με το όλο γεγονός να  καταγράφεται σε βίντεο που φυσικά κάνει εδώ και πολλές ώρες το γύρο όχι μόνον της μεγαλύτερης σε έκταση και πληθυσμό χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου αλλά και του κόσμου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected