Γ Εθνική / Τοπικά

Καβάλα – Πρώτη αποχώρηση ο Φιρινίδης

firinidis-profile-site-neo1_610x400_610x400Άνοιξε η… πόρτα της εξόδου στον ΑΟΚ με τον έμπειρο τερματοφύλακα να αποχωρεί. Τα αγωνιστικά νέα.

Ολοκληρώθηκε πρόωρα η συνεργασίας της Καβάλας με τον Γιάννη Φιρινίδη. Οι δύο πλευρές είχαν συνάντηση όπου και αποφασίστηκε να λυθεί από κοινού η συνεργασία τους, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Οι αργοναύτες έχουν ουσιαστικά μαθηματικές και όχι ρεαλιστικές ελπίδες για άνοδο. Βέβαια, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν όλο και περισσότερα σενάρια για τους δευτεραθλητές στην τρίτη κατηγορία, που όσο να ‘ναι αποτελεί κίνητρο… Αν κι εφόσον, βέβαια, επιβεβαιωθούν αυτές οι φήμες, μετά τους αρκετούς «οικειοθελούς» υποβιβασμούς που παρατηρούνται με απυθείας… δρομολόγιο στην Γ’, κάτι που αφήνει ανοιχτές θέσεις στη Football League…

Από ‘κει και πέρα η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Έβρο Σουφλίου εκτός έδρας συνεχίζεται. Ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν μπορεί να υπολογίζει σε Μπαρέττα και Μπαντάνη που συμπλήρωσαν κάρτες, ενώ μένει να φανεί προσεχώς αν θα προλάβουν να αγωνιστούν οι Παρμαξίδης και Κανούλας, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισαν τελευταία.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected