Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών – Το…δράμα και ο “περίπατος” στα ημιτελικά!

712f5bebff7853181b7bbf34e09bb707_LΣτον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών προκρίθηκε η Θύελλα Ραφήνας, καθώς επικράτησε 2-1 στην παράταση του Τσικλητήρα στην Πύλο.

Το παιχνίδι είχε δυνατές φάσεις και συναρπαστική εξέλιξη, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, αλλά η ομάδα της Ραφήνας κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κλείσει θέση για τον τελικό. Στο 36’ ο Σεφεράσι με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα του Διακουμή έκανε το 1-0 για τον Τσικλητήρα. Η απάντηση της Θύελλας ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 55’ ο Καζαντζής συνεργάστηκε με τον Δημεσπύρα και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Προς το τέλος του 90λεπτου το ματς πήρε… φωτιά, καθώς στο 88’ο Κοντούλης είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, και στο 90’ η ομάδα της Πύλου είχε μεγάλη ευκαιρία για το γκολ, αλλά ο Κατσιούλης απέκρουσε το σουτ του Δούνα.

Στο 95’ ο Κατσιούλης ανέτρεψε τον Διακουμή έξω από την περιοχή και αποβλήθηκε. Κάτω από τα δοκάρια της Θύελλας έκανε ο Πάντος. Κι ενώ ο Τσικλητήρας είχε το πλεονέκτημα, στο 119’ ο Χαρακτίδης έκανε τη σέντρα και ο Μανουσάκης με κεφαλιά έκανε το 1-2 για τους Ραφηνιώτες.

Συνθέσεις

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μίντζηρας, Οθ. Εμμανουήλ, Ν. Εμμανουήλ, Γρ. Παπαγεωργίου, Κουτίβας, Ν. Παπαγεωργίου, Δούνιας, Μουράτης, Μαραβέλας, Σεφεράσι, Διακουμής.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσιούλης, Τασσόπουλος, Τσέλιος, Μανουσάκης, Ντούνης, Ντόσκας, Δημεσπύρα, Γεραγωτέλης, Καζαντζής, Κατσουγκρής, Αθανασόπουλος (96’ Πάντος)

*eleftheriaonline.gr

6382c2eca2d0ede2e0c8276255f624b7_L

Καταιγιστικός ήταν ο Νέστος Χρυσούπολης, καθώς επιβλήθηκε 6-0 του Σουλίου στη Παραμυθιά και προκρίθηκε στον τελικό του 42ου Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

Ο Κυπελλούχος Καβάλας ήταν καταιγιστικός και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Θεσπρωτίας. Οι φίλαθλοι του Νέστου που έκαναν το μακρινό ταξίδι είχαν την ευκαιρία να δουν τους νταμπλούχους της Καβάλας να … χορεύουν χωρίς άγχος, να κερδίζουν τις εντυπώσεις και πανηγύρισαν μαζί τους για την ιστορική πρόκριση. Στο 12’ ο Τσέκος μετά από σέντρα του Μπουλγκούρα έκανε το 0-1 και στο 14’ ο Ζήγος έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Ζγκούρι. Στο 44’ ο Παπαδάτος είχε σουτ στο δοκάρι για τον Νέστο και στο επόμενο λεπτό ο Γκατζολάρι πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πλάσαρε τον Σωτηρόπουλο γράφοντας το 0-2. Στο 58’ ο Ζγκούρι κέρδισε πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο Χασάνογλου, που ευστόχησε για το 0-3. Στο 75’ ο Χασάνογλου με σουτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 87 ο Χασάνογλου με σουτ πέτυχε το 0-5 φτάνοντας παράλληλα σε χατ-τρικ. Τέλος, στο 89’ ο Κούτεφ από πλάγια θέση έκανε το 0-6. Στο 90+1’ ο Λάμπρου είχε δοκάρι για το Σούλι.

Συνθέσεις

Σούλι Παραμυθιάς: Σωτηρόπουλος, Μπέλλος Αλ. (73’ Μπέλλος Αγ.), Γεωργίου Χ., Ζηγός (50’ Νάτσης), Τσάγκος, Γεωργίου Α. (82’ Τσιάκος), Γιαννάκος, Γεωργίου Γ., Γκέκας, Κατσιφά, Λάμπρου

Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Γαμβρέλης, Μπουλγκούρας (62’ Μανούκος), Σιαματάς, Παυλακάκης, Παπαδάτος, Τσέκος, Γκατζολάρι (46’ Χασάνογλου), Δεσύλλας, Κούτεφ, Ζγκούρι (72’ Σακκόπουλος)

*thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected