Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Το απίστευτο γκολ του πανήψυλου Σανέ και η λύτρωση Τζέραρντ! (vids)

ImageHandler (1)Βλέπει το γήπεδο από τα 196 εκατοστά. Κοντά δύο μέτρα. «Κολώνα» στα μετόπισθεν, κεντρικός αμυντικός. Ψηλός στο καλό παιχνίδι, αλλά και υποψήφιος για το γκολ της χρονιάς! Ο λόγος για τον Σαλίφ Σανέ, ο οποίος σημείωσε ένα ονειρικό τέρμα στο παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ.

Οδιεθνής Σενεγαλέζος σέντερ μπακ του Ανόβερο στο 58’ της αναμέτρησης είδε την μπάλα να έρχεται σε αυτόν και με ένα απίστευτο ψαλιδάκι την έστειλε εκεί που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα ο τερματοφύλακας των «λύκων». Ένα γκολ – ποίημα, που αν το είχε βάλει ο Μέσι ή ο Ρονάλντο θα είχαν γραφτεί… χιλιάδες άρθρα!

Αξίζει να το δείτε

ImageHandler (2)Ο Στίβεν Τζέραρντ πρώτα έχασε πέναλτι, αλλά με δικό του γκολ τρία λεπτά πριν το τέλος λύτρωσε την Λίβερπουλ (2-1 την Κ.Π.Ρ) και τον Μπρένταν Ρότζερς από περισσότερα προβλήματα.

Ήταν η προτελευταία του παράσταση στο γήπεδο που αποτελεί σπίτι του. Δεν ήθελε το ρέκβιεμ να είναι θλιβερό. Η παράσταση δεν ξεκίνησε καλά. Πριν την σέντρα ένα αεροπλανάκι που πέταξε πάνω από το Άνφιλντ είχε το μήνυμα: «Ρότζερς έξω, Ράφα μέσα». Όχι η ενδεδειγμένη ατμόσφαιρα ομόνοιας και ομοψυχίας στο γήπεδο. Ο Στίβεν Τζέραρντ δεν πατούσε καλά στο γήπεδο. Γενικά φέτος, δεν το είχε.

Στο 79ο λεπτό και με το σκορ ήδη στο 1-1 από τα γκολ από Κοουτίνιο (19’) και Φερ (73’), ο αιώνιος αρχηγός έχει την ευκαιρία να χαρίσει την νίκη στην Λίβερπουλ από τα 11 βήματα. Είναι όμως νευρικός. Ο Ρομπ Γκριν τον «ψαρεύει» και ο Stevie G θέλει να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί. Ωστόσο, ο αιώνιος αρχηγός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Προωθήθηκε σε κόρνερ λίγο πριν το τέλος και με ένα από τα σπάνια του γκολ με κεφαλιά (87’) λύτρωσε την Λίβερπουλ σε ένα αγχωτικό 2-1, που την διατηρεί στην πέμπτη θέση. Η τελευταία παράσταση του Τζέραρντ στο «Άνφιλντ» απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας αναμένεται ακόμα πιο ανατριχιαστική…

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected