Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δωτιέας Αγιάς – Πύρασος 2-0

63dabc6c44524886a8beee71e082016f_LΟ Δωτιέας Αγιάς πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη με 2-0 απέναντι στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου και έτσι θέλει έστω το βαθμό στο ματς με την Αναγέννηση Άρτας την επόμενη Κυριακή στην Αγιά για να ανανεώσει το εισιτήριο της παραμονής!  

Το ματς διεξήχθη με την παρουσία αρκετού κόσμου που βοήθησαν τα μέγιστα. Ο Δωτιέας ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς και έχασε πολλές ευκαιρίες και για άλλα γκολ με τους Κατσίκη, Γκίκα, Τσατσαλίδη. Τα τέρματα σημείωσαν οι Γκίκα στο 4’ και Κατσίκης στο 42’.

Πρώτη ήττα εκτός έδρας μετά από 7 μήνες!

Την ίδια ώρα, το αήττητο του Πυράσου σε εκτός έδρας αναμετρήσεις που κρατούσε από τη 2η αγωνιστική έσπασε σήμερα στην Αγιά. Η ομάδα της Ν. Αγχιάλου δεν έπιασε την απόδοση άλλων αγώνων και ηττήθηκε 2-0 από τον Δωτιέα που “καίγονταν” για τη νίκη και έτσι, μετά από δεκατρία ματς, επιστρέφει με ήττα στη βάση της.

Το 1-0 έγινε μάλιστα από έναν παίκτη που μέχρι τον Ιανουάριο ανήκε στον Πύρασο. Ο Ηλίας Γκίκα με κοντινό πλασέ στο 4ο μόλις λεπτό άνοιξε το σκορ. Στο 23′ ύστερα από κόρνερ του Πετρουζέλη, ο Κατσίκης έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά που έφυγε άουτ, ενώ το 2-0 για τους γηπεδούχους έγινε λίγο πριν βγει το ημίχρονο, στο 45ο λεπτό με προβολή του Κατσίκη.

Ο Πύρασος έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει όταν ο Π. Κοντοβάς στο 69′ βγήκε τετ-α-τετ με τον Σταυράκη αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό κι απέκρουσε ο γκολκίπερ του Δωτιέα, ενώ λίγο αργότερα ο επιθετικός των “κυανόλευκων” ανετράπη αλλά δεν υποδείχθηκε πέναλτι όπως ζήτησαν οι του Πυράσου.

Η ομάδα της Αγιάς δημιούργησε άλλη μία ευκαιρία για γκολ με κεφαλιά του Τσατσαλίδη άουτ στο 76′, ο Βαγγελάκος είχε σουτ εκτός μεγάλης περιοχής που πέρασε λίγο άουτ στο 80′ και την ίδια κατάληξη είχε κεφαλιά του Στεφανή δύο λεπτά πριν τη λήξη. Ο Πύρασος την ερχόμενη εβδομάδα θα πάρει τρίποντο στα χαρτιά και έτσι, ξαναπαίζει στις 17 του μηνός στη Φιλιππιάδα.

Συνθέσεις

Δωτιέας: Σταυράκης, Λάιος (64′ Ουέλινγτον), Μπαρούτας, Πετρουζέλης, Κοκκίνης, Δημολιός, Τσατσαλίδης (90′ Κορλός), Νταφούλας, Κουβελάς( 73′ Λούμπος), Γκίκα, Κατσίκης.

Πύρασος: Βαν ντε Γουίχε, Σφάκας (79′ Γκάγκας), Βέργος, Γ. Κοντοβάς, Δαμάσκος (46′ Κοτζαθανάσης), Στεφανής, Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Τσιουρέλης (53′ Μαλακασιώτης), Π.Χρ. Κοντοβάς, Αναστασίου.

*athleticlarissa.gr, magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected