Football League

Ηρακλής Ψαχνών – Επισκοπή (2-0) Για 90′ ο Νικόλτσης, αλλαγή ο Πετράκος

Χωρίς τίτλο

Η ομάδα της Εύβοιας κατάφερε να μεταμορφωθεί στην διάρκεια της διακοπής μέχρι την έναρξη των play out και μπορεί στο Μενίδι να έκανε εξαιρετική εμφάνιση και να μην πήρε τίποτε, αλλά με την Επισκοπή είχε και την ουσία εκτός από την καλή εμφάνιση. Έτσι, με τη νίκη (2-0) παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής και έκανε ακόμα πιο δύσκολο το έργο των Κρητικών.

Η πίεση στα πρώτα λεπτά με τις προσπάθειες των Ράντι – Κόσουτιτς – Πατσατζόγλου και Σικαλιά έφερε αποτέλεσμα στο 31ο λεπτό. Ο Σικαλιάς έκανε την κούρσα από την δεξιά πλευρά, έδωσε στον Κόσουτιτς που έβγαλε στα άκρα για τον Κόσουτιτς και εκείνος την έστειλε στην περιοχή για να φτάσει στο γκολ ο Ράντι με προβολή.

Στη συνέχεια ο Ηρακλής Ψαχνών έψαξε την ισορροπία στο ματς και δεν θέλησε να μπει σε κίνδυνο ώστε να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια και αυτό συνέβη. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Επισκοπή μπήκε καλύτερα και έκανε φάσεις που όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα και στο τέλος της αναμέτρησης ο Ενρίκο έγραψε το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή της Επισκοπής που έψαχνε με περισσότερους παίκτες την ισοφάριση.

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μελίσσας, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Σικαλιάς (46′ Μπακομήτρος), Τσιμότζι, Ραπτάκης, Πατσατζόγλου Χρ., Κόσουτιτς, Ενρίκο, Ράντιτς, Πουλάκος

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Γουναρίδης, Δελήμπασης (81′ Αργυρίου), Δουμάνης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης (67′ Πετράκος), Βιγιαφάνε, Λάμπρου, Βιτώρος, Βουρβαχάκης, Νικολακάκης, Πάλλας

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P