2ο All Star Game – Το πακέτο “3 σε 1” με το εισιτήριο των 2€!

DSCN60801Δεχόμαστε πολλά μηνύματα σχετικά με τις ανακοινώσεις που γίνονται από το ImathiaSportsNews για την παραλαβή ποσότητας εισιτηρίων είτε από τις ομάδες είτε από τις ποδοσφαιριστές.

Η διαδικασία αυτή έχει να κάνει αποκλειστικά με τη διάθεση του εκάστοτε συλλόγου ή παίκτη και το αν δύναται να καλύψει το συγκεκριμένο ποσό, σε κάθε περίπτωση. Ως διοργανωτές επιλέξαμε να δώσουμε 20 εισιτήρια των 2€ στις ομάδες της Ημαθίας και 10 στους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στο 2o All Star Game, ως συμβολικός αριθμός και σε καμία περίπτωση δεσμευτικός.

Να σημειώσουμε πως το εισιτήριο αυτό είναι ένα πακέτο τριών στοιχείων, καθώς εκτός της εισόδου στο ΔΑΚ Νάουσας (Σάββατο 16/5, 18.00) με αυτό συνεισφέρουμε στον ιερό σκοπό που σύντομα θα ανακοινωθεί από την ιστοσελίδα αλλά και συμμετέχουμε στην κλήρωση με δώρα σύμφωνα με τον αύξοντα αριθμό που αναγράφεται στη δεξιά πλευρά.

Από αύριο συνεχίζεται κανονικά η διανομή των εισιτηρίων ενώ σύντομα θα μοιραστούν και οι αφίσες του αγώνα, κυρίως στην πόλη της Νάουσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected