Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Με την καλύτερη ψυχολογία!

11182638_957565280942403_7507111329888216646_oΠώς να μην είναι μια χαρά τα πράγματα στον Αιγινιακό μετά τη χθεσινή νίκη επί της Ζακύνθου; Και δεν είναι μόνο το τρίποντο που ήρθε -και μείωσε την ψαλίδα απ’ τη σωτηρία στον έναν πόντο- αλλά και η εμφάνιση…

Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητά της και όπως τόνισε ο Μακεδόνας κόουτς, θα μπορούσαν να ‘χαν βάλει κι άλλα γκολ στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Πιερείς.

Αυτά όλα βέβαια δεν αποσυντονίζουν τον σύλλογο του Αιγινίου με το τιμ και τους παίκτες να παραμένουν προσγειωμένοι ενόψει του αγώνα με τον Πιερικό, ο οποίος πλέον… καίγεται για βαθμούς (μετά τα χθεσινά αποτελέσματα).

Στα θετικά είναι πως επανήλθε στο φουλ ο Γουέλκαμ την Κυριακή, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Πέντα ως αλλαγή, ο οποίος έδειξε να αφήνει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού.

Οι Πολύζος και Λιόλιος συμπλήρωσαν κάρτες και μένει να αποφασιστεί πού θα εκτίσουν τις ποινές τους, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι ότι στο προσεχές ντέρμπι της Πιερίας επανέρχεται ο Αχαλινόπουλος, που εξέτισε την τιμωρία μιας αγωνιστικής.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected