Κατηγορίες
Football League

Football League : “Είμαστε όλοι απλήρωτοι…”

Χωρίς τίτλο

Δεν κρύφτηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά την ήττα από τον Ηρακλή.

«Δεν κορόιδεψα ποτέ κανέναν. Η ομάδα έχει φτιάξει κάτι πολύ όμορφο, είμαστε εδώ για να φτιάξουμε κάτι ωραίο, τα παιδιά είναι απλήρωτα, όπως οι συνεργάτες μου. Όποιος θέλει να έρθει να μας βοηθήσει να χτίσουμε κάτι καλό. Αυτή είναι η πραγματικότητα που δεν αρέσει ιδιαίτερα σε κανέναν»Τα είπε… χύμα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά την εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού Βόλου από τον Ηρακλή. Ο ”Ελέ” υποστήριξε ότι όλοι στην ομάδα του είναι απλήρωτοι, άφησε αιχμές λέγοντας ότι δεν υπάρχει το ”δέκα στα δέκα”, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Αρχικά είπε: «Τη γνώμη μου για τον Ηρακλή την έχω πει μετά το ματς του β’ γύρου. Τη γνώμη μου για τη διαδικασία των πλέι οφ την είπα πριν καν ξεκινήσουν και παρεξηγήθηκα για αυτό, αλλά σε αυτή τη χώρα μας αρέσει να μας κοροϊδεύουν στο πρόσωπό μας.

Όποιος βλέπει μπάλα και έχει δει τον Ηρακλή στο ματς στην Τρίπολη, καταλαβαίνει πώς χτίζονται οι ομάδες. Δεν υπάρχουν τα “δέκα στα δέκα”. Πώς μπορεί να το λες αυτό; Δεν κορόιδεψα ποτέ κανέναν. Η ομάδα έχει φτιάξει κάτι πολύ όμορφο, είμαστε εδώ για να φτιάξουμε κάτι ωραίο, τα παιδιά είναι απλήρωτα, όπως οι συνεργάτες μου. Όποιος θέλει να έρθει να μας βοηθήσει να χτίσουμε κάτι καλό. Αυτή είναι η πραγματικότητα που δεν αρέσει ιδιαίτερα σε κανέναν».

Για τον Ηρακλή είπε ακόμα τα εξής: «Εχει οικονομική υγεία, προπονητή που έχει χτίσει πολύ ωραίο σύνολο, παίκτες που κάνουν τη διαφορά».
Για τον Ολυμπιακό Βόλου και τη συνέχεια πρόσθεσε: «Χρειάζονται πράγματα παραπάνω, η διοίκηση δεν έχει πάρει βοήθεια, έκανε κάλεσμα αλλά κανείς δεν ανταποκρίθηκε. Εμείς θα παίζουμε για την αξιοπρέπεια και για αυτή την πόλη, να βλέπει την ομάδα να ματώνει σε κάθε ομάδα. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική, σε κάθε παιχνίδι θα παίξουμε για τη νίκη, χτίζουμε νοοτροπία».

*magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected