Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πανσερραϊκός – Θα…κοκκινίσει το Αγιονέρι την Κυριακή!

Panserraikos kosmos_610x400_610x400Κάλεσμα των οργανωμένων οπαδών του Πανσερραϊκού, Red Lions, για να… κοκκινίσει το Αγιονέρι (ενόψει του προσεχούς αγώνα) και να σπρώξει ο κόσμος στη νίκη, στο ένα απ’ τα δύο βήματα που χρειάζονται για την άνοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η κούρσα της ανόδου έχει μπει στη τελική ευθεία. Το καμπανάκι έχει χτυπήσει εδώ και πολύ καιρό και εμείς συνεχίζουμε να είμαστε πρωτοπόροι. ΚΑΝΕΙΣ δεν πρέπει να λείψει από το πλευρό της ομάδας. ΤΩΡΑ είναι η ώρα να δείξουμε πόσο πολύ την αγαπάμε, πόσο πολύ πονάμε την πόλη μας, πόσο ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ είμαστε με τον Πανσερραϊκό. 

Το δείξαμε σε τόσες και τόσες έδρες φέτος. Έφθασε η ώρα να το δείξουμε για μια κόμη φορά στο Κιλκίς.Ας κάνουμε και το Κιλκίς κόκκινο αυτή τη Κυριακή, στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα της χρονιάς με το Αγιονέρι.

Η Λέσχη Φίλων Πανσερραϊκού RED LIONS διοργανώνει την Κυριακή 10-5-2015 εκδρομή στο Κιλκίς για τον αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Εθνικό Αγιονερίου. Η μετάβαση με λεωφορεία θα είναι δωρεάν.  

Εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες δίνονται στα γραφεία της Λέσχης, Ραιδεστού  52, καθημερινά 21:00 – 23:00 μ.μ και στα τηλέφωνα 6974 489 347 (Βασίλης) και 6976 760 097 (Σταύρος)».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected