Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κισσαμικός – Ιδιαίτερες στιγμές και χαμόγελα στη γιορτή ανόδου! (photos)

1245006_0Με κάθε επισημότητα και με τον παραδοσιακό κρητικό τρόπο γιόρτασε ο Κισσαμικός την ιστορική του άνοδο στην Football League.

Με κάθε επισημότητα η ομάδα του Κισσαμικού γιόρτασε την ιστορική επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Γ’ Εθνική και την άνοδο στην Football League. Η κορύφωση των εορτασμών στο δημοτικό στάδιο Κισσάμου ήρθε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Πανακρωτηριακό. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, παρέδωσε το τρόπαιο για το πρωτάθλημα στον αρχηγό της ομάδας του Κισσαμικού, Μιχάλη Φραγκουλάκη.

Ένας – ένας οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου της κρητικής ομάδας παρέλαβαν τα μετάλλια τους, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που παρευρέθηκε στο Καστέλι. Αξίζει να σημειωθεί πως για κάθε παίκτη υπήρξε μνεία και στα επιτεύγματά του. Προτού γίνει η απονομή του τίτλου ο αντιπρόεδρος του Πανακρωτηριακού, Μανόλης Σβουράκης, έδωσε τιμητική πλακέτα στον ομόλογό του στον Κισσαμικό, Αντώνη Ροκάκη.

Το γλέντι είχε μπόλικο παραδοσιακό κρητικό φαγητό (σ.σ. μέχρι και γαμοπίλαφο) και φυσικά και ποτά για όλους. Για τον Κισσαμικό -του οποίου οι παίκτες φορούσαν μπλουζάκια “Εκεί, εκεί στην Β’ Εθνική”- εξάλλου πρόκειται για πολύ σημαντική και ξεχωριστή στιγμή. Δείτε στην Gallery φωτογραφίες από το γλέντι της ομάδας του Κισσαμικού για την άνοδο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής…

δείτε φωτογραφίες στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected