Κατηγορίες
Football League

Πιερικός – Αφαίρεση βαθμών λόγω οφειλών

Πιερικός-ΠΑΕ-ΣέρρεςΕξαιρετικά δύσκολη είναι πλέον η παραμονή του Πιερικού στην Football League, καθώς του αφαιρέθηκαν τέσσερις βαθμοί λόγω οφειλών σε δύο πρώην παίκτες και συγκεκριμένα στους Ιτσιο και Ελευθεριάδη.

Παράλληλα ο σύλλογος της Πιερίας δεν θα δώσει τα παιχνίδια της 3ης αλλά και της 4ης αγωνιστικής των play out, κόντρα σε Αιγινιακό και Τύρναβο αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League:

“Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ», της 3ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ «Γ. ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ», ματαιώνεται, λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005», της 4ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στο Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ματαιώνεται, λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ”.

*soccerplus.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected