Κατηγορίες
Η Γ Εθνική LIVE
Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Καβάλα 1-0

ImageHandlerΗ “χρυσή” αλλαγή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης, με γκολ στο 90′ λύτρωσε τον Αρη που κέρδισε την Καβάλα, όμως η διαφορά του ενός βαθμού από τον Πανσερραϊκό, παρέμεινε και πλέον οι “κίτρινοι” ελπίζουν σε θαύμα! 

Νίκη χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα πέτυχε ο Αρης, που κέρδισε με 1-0 την Καβάλα, ωστόσο η διαφορά του ενός βαθμού που χωρίζει τους “κίτρινους” από τον Πανσερραϊκό παρέμεινε, αφού οι Σερραίοι πέρασαν κι από το Κιλκίς (σ.σ. κέρδισαν με 1-0 το Αγιονέρι) και πλέον μία αγωνιστική πριν το φινάλε είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη Football League.

Το κίνητρο της νίκης ήταν ισχυρό για την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη που από το ξεκίνημα του αγώνα πίεσε τους “Αργοναύτες”. Το γρήγορο γκολ που έψαχνε ο Αρης, δεν επετεύχθη και γι’ αυτό ευθύνεται ο καταπληκτικός Αθανασίου.

Ο τερματοφύλακας της Καβάλας, κατέβασε τα ρολά και “φόρτωσε” με άγχος τους “κίτρινους”.

Μοιραίος για τον Αρη, στο πρώτο μέρος ήταν ο Γκαέλ Ν’ Λουντουλού, που άγγιξε τρεις φορές το γκολ (13′, 32′, 44′), όμως και σε όλες τις περιπτώσεις νικήθηκε από τον νεαρό πορτιέρο της Καβάλας.

Οι παίκτες του Καλαϊτζίδη που είχαν το… αυτί τους και στο Κιλκίς συνέχισαν να πιέζουν και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 46′ είχαν δοκάρι, όταν σε σέντρα του Σουνά, ο αμυντικός της Καβάλας, Ιορδανίδης δεν βρήκε όπως θα ήθελε τη μπάλα, αυτή πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Αθανασίου.

Mάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο στο 52′ όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, ο Σταματόπουλος.

περισσότερο ρεπορτάζ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P