Κατηγορίες
Η Γ Εθνική LIVE
Football League

Επισκοπή – Καλλιθέα (0-2) Δύσκολα τα πράγματα για Νικόλτση, Πετράκο…

Χωρίς τίτλοΗ Καλλιθέα νίκησε 2-0 την Επισκοπή και ουσιαστικά στέλνει τους Ρεθυμνιώτες στη Γ’ Εθνική.

Σε απόσταση 10 πόντων από την παραμονή βρίσκεται πλέον η Επισκοπή έπειτα από την ήττα (2-0) που γνώρισε στο Ρέθυμνο από την Καλλιθέα. Η αθηναϊκή ομάδα παρουσίασε σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική στο Αίγιο και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασε στο τρίποντο και παρέμεινε μια ανάσα από την 3η θέση. Αντίθετα, οι Κρητικοί έπειτα από δύο σεζόν στη Football League εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψουν στη Γ’ Εθνική.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ατυχία να κάνουν δύο αναγκαστικές αλλαγές έως το 30′, με την Καλλιθέα να ανοίγει το σκορ στο 4′ με τον Αρναρέλλη έπειτα από λάθος συνεννόηση στην άμυνα. Το τρίποντο για την Καλλιθέα «κλείδωσε» στο 68′ ο Ντουρμισάι και… έκοψε τα πόδια των γηπεδούχων, οι οποίοι χαρακτήριζαν το ματς τελικό.

Συνθέσεις

ΕΠΙΣΚΟΠΗ : Γουναρίδης, Αργυρίου, Νικόλτσης (10′ λ.τρ. Δρακάκης), Βιγιαφάνε, Βουρβαχάκης, Λάμπρου, Βιτώρος (30′ λ.τρ. Βουτσιώτης), Νικολακάκης, Μποτωνάκης (46′ Παπαδήμας), Μανουσάκης, Πάλλας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ : Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Γιαννίτσης, Πίκολο, Ρουσάκης, Μπέλης (62′ Μασάδο), Αρναρέλλης, Ντουρμισάι (74′ Τσίγκας), Τεγούσης, Μιχαλόπουλος (72′ Τσίπρας).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P