Football League

Εθνικός Αγιονερίου – Πανσερραϊκός 0-1 (video)

Χωρίς τίτλοΤεράστιας σημασίας νίκη για τον Πανσερραϊκό που με το γκολ του Μουτεσίδη λύγισε την αντίσταση του Εθνικού Ν. Αγιονερίου (1-0) και πλέον θέλει το τρίποντο στον εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα Δράμας για να πανηγυρίσει την άνοδο.

Στο πρώτο ημίχρονο πρωταγωνιστής ήταν η δύναμη. Οι παίκτες των δύο ομάδων έδωσαν και την ψυχή τους χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει και δημιουργία ευκαιριών αφού μόλις δύο σουτ του Παπαστεργίου ανησύχησαν λίγο τον τερματοφύλακα του Εθνικού Ν. Αγιονερίου.

Ο Πανσερραϊκός γνώριζε πως μόνο με νίκη θα κρατούσε στα χέρια του την άνοδο και κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 64’ με τον Μουτεσίδη να βάζει φωτιά στις κερκίδες όπου υπήρχαν περισσότεροι από 500 οπαδοί των φιλοξενούμενων.

Το 0-1 επέτρεψε στα «λιοντάρια» να παίξουν έξυπνα στις αντεπιθέσεις αλλά παρότι είχαν τις ευκαιρίες να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ, ήταν άστοχοι με αποτέλεσμα η αγωνία να χτυπά κόκκινο μέχρι το φινάλε. Ο πανσερραϊκός, όμως, άντεξε και πήρε τη μεγάλη νίκη.

 Συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Δ. Ορφανός): Καλογεράκης, Μπουζούρας, Αλμπάνης (73′ Γκέλινος), Λουιζίδης, Αποστολάς, Καρασίμος, Γαλάνης, Παπαδόπουλος (58′ Μίτσικας), Γκέρσος (85′ Πεχλιβάνης), Στεφανίδης, Δημητρακόπουλος

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Δ. Τριανταφύλλου, Γαλακτερός, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Ρούτσης, Μουτεσίδης (79′ Μπονέρης), Ολίσε, Γκόγκας, Τάντιτς (58′ Ραχίμ), Παπαστεργίου (87′ Κ. Τριανταφύλλου)

δείτε το βίντεο του αγώνα στο metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected