Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κύπρος – Μέρες…Μαντούκα στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ!

ImageHandlerΜε τον άλλοτε άσο της ΑΕΚ, Γκουστάβο Μαντούκα συνεχίζει στο «τιμόνι» του ο ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Τόρτεν Φινκ βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου.

Ο Γερμανός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Λευκωσίας μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λεμεσού και η διοίκηση ανακοίνωσε ότι ο Γκουστάβο Μαντούκα μαζί με τους Γιώργο Κωστή και Μαρίνο Σατσιά θα αναλάβουν τις τύχες του ΑΠΟΕΛ στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια (2 πρωταθλήματος και ο τελικός Κυπέλλου).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση της διοίκησης με τον Γερμανό προπονητή Thorsten Fink, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε κοινή συναινέσει συμφωνία για τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ήταν μια δύσκολη αλλά αναγκαία απόφαση που πάρθηκε υπό τις υφιστάμενες συνθήκες με μοναδικό σκοπό το καλώς νοούμενο συμφέρον του ΑΠΟΕΛ.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Fink για την συνεισφορά του στην ομάδα κατά την διάρκεια της μεταξύ μας συνεργασίας.Ανέλαβε την ομάδα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και κατάφερε να την διατηρήσει εντός των στόχων κατάκτησης του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Ο Thorsten Fink αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ σαν φίλος. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας. Την ευθύνη των προπονήσεων αναλαμβάνουν οι Gustavo Manduca, Γιώργος Κωστής και Μαρίνος Σατσιάς».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected