Super League 1

SKODA Ξάνθη – Απόλυτα θετικό το ντεμπούτο Γκαραβέλη!

Χωρίς τίτλοΗ Ξάνθη δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο στην Κομοτηνή, ενώ και αυτοί που αγωνίστηκαν βρέθηκαν σε άσχημη ημέρα, προβληματίζοντας τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ως γνωστών δεν υπολόγιζε για το παιχνίδι τους βασικούς Κυριακίδη, Μπέρτο, Ομπόντο, Σολτάνι και Κλέιτον, παίκτες που ήταν εκτός αποστολής, ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Καπετάνος που έμεινε στον πάγκο. Ήταν άλλωστε και πριν από το παιχνίδι φανερό πως το μυαλό όλων στην ομάδα βρίσκεται εδώ και μέρες στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου στις 23 Μαΐου στο ΟΑΚΑ. Είναι πάντως χαρακτηριστικό πως οι Ξανθιώτες ουσιαστικά απείλησαν μόλις μία φορά στο παιχνίδι, με ένα σουτ του Ράνου στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.

Την ίδια ώρα, μόνο ως κέρδος για την ομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί η εμφάνιση του 23χρονου τερματοφύλακα Θανάση Γκαραβέλη, του τρίτου γκολκίπερ της ομάδας πίσω από τους Κυριακίδη και Ζαρόπουλο. Ένα παιδί που αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια από την Κοζάνη και δείχνει να έχει πολύ καλά προσόντα για να προσφέρει στο μέλλον. Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κανείς πως αν δεν ήταν οι δικές του επεμβάσεις το σκορ θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα βαρύ για την ομάδα της Ξάνθης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected