Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Ποδόσφαιρο

ΑΣ Ειρηνούπολης – Η μόνη λέξη στο λεξιλόγιο, η νίκη!

DSCN7067Χωρίς δεύτερες σκέψεις και με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, αγωνίζεται αύριο ο ΑΣ Ειρηνούπολης, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας τον ΠΟ Μουδανιών και μετά την ήττα στην πρεμιέρα, αμφότεροι επιζητούν τους πρώτους τους βαθμούς. Για τους Ημαθιώτες το αυριανό παιχνίδι φαντάζει ως το πιο κρίσιμο για τη συνέχεια της προσπάθειας στο μίνι πρωτάθλημα, ειδικά από τη στιγμή που Απόλλων Κρύας Βρύσης και Κιλκισιακός μπορούν να κάνουν το 2×2 αγωνιζόμενοι την ίδια ώρα στη γειτονική Πέλλα.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γρηγόρη Αργυρίου, που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στο Κιλκίς, μία απόφαση του ρέφερι κ. Φωτιάδη που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ημαθίας. Δύσκολη έως ανέφικτη η παρουσία του Κάρλος Βίγια στο αρχικό σχήμα καθώς συνεχίζονται οι ενοχλήσεις στον δικέφαλο ενώ εκτός παραμένει ο Θεόδωρος Καρυπίδης, λόγω του κατάγματος στο αριστερό χέρι.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Χαλκιδικής μετά το αρνητικό της ξεκίνημα στην έδρα της, ταξιδεύει στην Ημαθία με στόχο να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο των μπαράζ ανόδου (13/5, 17.00) :

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Κιλκισιακός

ΑΣ Ειρηνούπολης – Μουδανιά

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected