Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο

SOS! Ξεκινά άμεσα πλειοδοσία αυθεντικής φανέλας με υπογραφή Βιερίνια, είναι μεγάλη ανάγκη!

Vieirinha_bΞεκινά σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 22/5, διαδικασία πλειοδοσίας αυθεντικής φανέλας του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και νυν της γερμανικής Βόλφσμπουργκ, Αντελίνο Βιερίνια με σκοπό να συγκεντρωθούν άμεσα χρήματα.

Είναι εξαιρετικά επιτακτικό να συγκεντρωθούν τα έξοδα για την Κ. (η οικογένεια δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα της), η οποία μόλις τέλειωσε τις σπουδές τις και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με λευχαιμία σε τελικό στάδιο. Έχει βρεθεί συμβατός δότης για μεταμόσχευση μυελού των οστών και το μόνο που μένει είναι η συγκέντρωση των απαραίτητων χρημάτων.

Την φανέλα την εξασφάλισε από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή το Αθλητικό Σωματείο Ανάπτυξης Πολιτισμού “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας, το οποίο διενεργεί τη συγκεκριμένη διαδικασία μέσω του r4rehab@yahoo.com

Η φανέλα είναι υπογεγραμμένη, όπως και τα παπούτσια (φωτ), τα οποία μπορούν να δοθούν χωριστά ή μαζί αν κάποιος ενδιαφερθεί. Τιμή εκκίνησης ορίστηκαν από την ιστοσελίδα τα 150€ και μέσω της αποστολής στο παραπάνω mail, αναγράφετε την προσφορά σας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P