Κατηγορίες
Η Γ Εθνική LIVE
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Ποδόσφαιρο

ΑΣ Ειρηνούπολης – Απόλλων Κρύας Βρύσης 0-1

19617_1444427795853695_230347397320144359_nΤρίτη συνεχόμενη ήττα για τον πρωταθλητή Ημαθίας και πλέον οι ελπίδες για άνοδο εξανεμίζονται στο έπακρο.

Αντίθετα, ο Απόλλωνας παίζοντας έξυπνα και με αντεπιθέσεις στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, πήρε αυτό που ήθελε και πλέον κοιτά κατάματα την κορυφή του ομίλου και κατ επέκταση την άνοδο στη Γ Εθνική.

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον από το πρώτο λεπτό, με τους γηπεδούχους να έχουν τις ευκαιρίες στην αρχή χωρίς όμως να καταφέρνουν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι και αφού προειδοποίησαν στο μισάωρο με τον Πετρίδη έφτασαν τελικά στο γκολ χάρη σε πολύ ωραία κεφαλιά του πρώην  παίκτη των Λευκαδίων, Μάκη Μισαηλίδη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη του Κώστα Έξαρχου, για μαρκάρισμα στον Πετρίδη. Η εξέλιξη αυτή άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν δύο φορές κοντά στο δεύτερο γκολ από την άσπρη βούλα!

Αρχικά στο 75′ ο Βοτάρης σημάδεψε το δοκάρι του Ιωακειμίδη και στο 79′ ήταν η σειρά του Γιώργου Κίτσα να αστοχήσει, με τον πορτιέρο των Ημαθιωτών να αποκρούει τη μπάλα.

Στα 15 λεπτά που απέμεναν, δεν άλλαξε κάτι δραματικά και ο Απόλλων πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, σε αντίθεση με την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη που αποχαιρετά το όνειρο της ανόδου

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παπαργυρίου από την Πιερία, με βοηθούς τους κ.κ. Γιαμουζή και Θεοδώρου από τον ίδιο σύνδεσμο.

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Ιωακειμίδης, Μανδάλης, Συμεωνίδης, Τζεϊρανίδης, Αργυρίου, Κουκουράκης, Καρυπίδης (51′ Σαμψωνίδης), Λαμπριανίδης (55′ Παρσόπουλος), Καραγιάννης, Έξαρχος, Γκελοσάνι (76′ Πέτγαζλης).

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Σ., Παπαδόπουλος Γ., Μισαηλίδης, Βοτάρης, Κίτσας Π., Μπρέγκου, Πετρίδης, Σιδηρόπουλος (55′ Γκότσης), Κίτσας Γ. (85′ Βοτάρης Δ.), Νήρλας.

*με την πολύτιμη βοήθεια της Χαράς Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P