Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ιταλία – Ποδοσφαιριστής είχε σοβαρό ατύχημα στο δρόμο για το γήπεδο αλλά το ματς έγινε!

ITALIAΑπίστευτο και δυστυχώς αληθινό: αγώνας σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ιταλίας διεξήχθη κανονικά παρά το ότι νεαρός παίκτης των γηπεδούχων είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα πηγαίνοντας στο γήπεδο. Διαβάστε το story.

α τρομερή ανθρώπινη τραγωδία συγκλονίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο εδώ και δύο 24ωρα και έχει για επίκεντρο την αναμέτρηση Formia-Lido dei Pini (ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στην περιοχή Λάτσιο) και τραγικό πρωταγωνιστή τον Αντρέα Σιπόνε.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής όταν ο 24χρονος μέσος της Formia βγήκε από το σπίτι του και ανέβηκε πάνω στο σκούτερ του με προορισμό το “Stadio Nicola Perrone” όπου η ομάδα του θα έπαιζε στον προημιτελικό του πρωταθλήματος κόντρα στην Lido dei Pini. Γύρω στις 8.30 το πρωί όμως η μοίρα του έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι όταν χτύπησε τη μηχανή του μία Bmw που ήρθε προς το μέρος του με πολύ μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα τα τραύματα στο κεφάλι του να είναι πολύ σοβαρά.

Μέσα σε λίγη ώρα το άσχημο μαντάτο έφτασε στο στρατόπεδο της ομάδας που περίμενε τον νεαρό Αντρέα στο γήπεδο για να ξεκινήσει η προπόνηση και η πρώτη τους σκέψη ήταν να ζητήσουν από την αρμόδια τοπική ποδοσφαιρική επιτροπή την αναβολή του αγώνα για να τρέξουν όλοι κοντά του. Εκεί όμως οι άνθρωποι της Formia έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν πως ο αγώνας δεν μπορούσε να διακοπεί και πως θα έπρεπε να αγωνιστούν κανονικά, παρά το γεγονός πως ο 24χρονος παίκτης της ομάδας χαροπάλευε για τη ζωή του στο νοσοκομείο.

“Μετά από πολλές κλήσεις μας προς τον πρόεδρο της τοπικής ομοσπονδίας κατάφερα να του μιλήσω μία ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του ματς”, δήλωσε στην “Corriere dello Sport” ο πρόεδρος της Formia,  Αλμπέρτο Ροσίνι, και συνέχισε: “Μας είπε πως δεν μπορούσε να κάνει κάτι και πως για τεχνικούς λόγους ήταν αδύνατη η αναβολή του αγώνα. Δεν είχαν καν τη δύναμη να αντιδράσω από τον πόνο που ένιωθα.

Γνωρίζω τον Αντρέα από μικρό παιδί, παίζει για μία ζωή στη Formia. Είναι γιος μίας ιστορικής οικογένειας της πόλης, σπουδιάζει Οικονομία και Εμπόριο και έχει αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στο ποδόσφαιρο. Έμαθα αμέσως για το ατύχημα, έστειλα ελικόπτερο να τον παραλάβει και περίμενα να τον φέρουν στο νοσοκομείο “Santa Maria Goretti”. Αμέσως μετά πήγα στο στάδια να δω την υπόλοιπη ομάδα, η κατάσταση ήταν σουρεάλ.

Θεωρώ πολύ άσχημο το γεγονός ότι μας αρνήθηκαν την αναβολή. Λίγες ώρες αργότερα ο ίδιος άνθρωπος με κάλεσε τηλέφωνο και  μου ζήτησε συγγνώμη”. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Μελκιόρε Τζαρέλι, προσπάθησε να δικαιολογηθεί για την απόφασή του λέγοντας: “Ειλικρινά, σε εμένα η πληροφορία δεν είχε φτάσει με τόσες λεπτομέρειες.

περισσότερο ρεπορτάζ στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected