Α ΕΠΣ Ημαθίας - Ποδόσφαιρο

ΑΣ Ειρηνούπολης – Κιλκισιακός 2-4

DSCN7069

Μία ακόμη ήττα, την τέταρτη σε ισάριθμους αγώνες, υπέστη ο ΑΣ Ειρηνούπολης, αυτή τη φορά από τον Κιλκισιακό για τον οποίο μέτρησε σαφώς το κίνητρο.

Οι “βυσσινί” ήθελαν μόνο νίκη για να ελπίζουν στην πρωτιά, αν και με τη σημερινή νίκη του Απόλλων Κρύας Βρύσης επί των Μουδανιών, κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Από την άλλη πλευρά, οι πρωταθλητές Ημαθίας κινήθηκαν και πάλι σε ρηχά νερά, αν και αυτή τη φορά βγήκαν με μεγαλύτερες αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους όταν στο 7′ ο Καραγιάννης ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και ο Χότζα στην προσπάθεια του να μαρκάρει έκανε την ανατροπή στον υψηλόσωμο επιθετικό, με αποτέλεσμα ο ρέφερι κ. Ζούγρας από την Κοζάνη να δείξει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Θοδωρής Πέτγαζλης ο οποίος ευστόχησε, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στα μπαράζ.

Ωστόσο, η χαρά για τους Ημαθιώτες κράτησε μόλις δύο λεπτά όταν ο ταχύτατος Παρπουτσής ξέφυγε από αριστερά (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για off side), πέρασε τον Ιωακειμίδη και πάσαρε στον αφύλαχτο Ταβακάκη ο οποίος έφερε το ματς στα ίσια.

Οι Ημαθιώτες πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ λίγο πριν το ημίωρο όταν ο Τζεϊρανίδης έκανε το γέμισμα για τον Χρήστο Καραγιάννη και αυτός σε πλεονεκτικότερη θέση από τους αντίπαλους αμυντικούς, με κεφαλιά “έγραψε” το 2-1.

Η ομάδα του Σάββα Παντελιάδη είχε και πάλι την απάντηση στο γκολ των γηπεδούχων και στο 39′ ο Σωκράτης Παπαδόπουλος βρήκε ωραία τον Μπελίτσα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-2.

Και ενώ ο Κιλκισιακός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρε κεφάλι στο σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα, κατάφερε να το πράξει τελικά στο 55′ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Μπελίτσα ο οποίος σημάδεψε σωστά, “γράφοντας” το 2-3.

Το τελικό 2-4 διαμορφώθηκε στο 81′ όταν ο Νικολαΐδης έκανε τη συρτή σέντρα με στόχο τον Λογγινίδη, ο Αργυρίου όμως που προσπάθησε να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ζούγρας, με βοηθούς τους κ.κ. Τζιαμπάζης και Τζιουβάρας από τον Σύνδεσμο Κοζάνης

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Ιωακειμίδης, Μανδάλης, Αργυρίου, Τενεκετζής, Τζεϊρανίδης, Γκελοσάνι (46′ Λαμπριανίδης), Καρυπίδης (74′ Παρσόπουλος), Κουκουράκης, Καραγιάννης, Σαμψωνίδης, Πέτγαζλης (46′ Συμεωνίδης)

Κιλκισιακός : Ζάικος, Τιτόπουλος (85′ Κωνσταντινίδης), Κομπαλία, Χότζα, Ματετζίδης, Παπαδόπουλος Σαβ. (58′ Νικολαΐδης), Μπελίτσας, Παπαδόπουλος Σωκ., Τακαβάκης, Λογγινίδης, Παρπουτσής (66′ Μάναλης).

*με την πολύτιμη βοήθεια του maxitis.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected