Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Η απίθανη χαμένη ευκαιρία στη Βενεζουέλα και η ντρίμπλα…σακούλα στην Αργεντινή! (vids)

venΟι μεσοεπιθετικοί των Τρουχιγιάνος έκαναν τα πάντα – με τη βοήθεια των δοκαριών – για να μη σκοράρουν στην αναμέτρηση με την Ντεπορτίβο Τάτσιρα, για το πρωτάθλημα Βενεζουέλας.

Μία από πιο σπάνιες χαμένες ευκαιρίες να σκοράρουν και να ισοφαρίσουν την Ντεπορτίβο Τάτσιρα έχασαν οι ποδοσφαιριστές των Τρουχιγιάνος, στην αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Βενεζουέλας.

Λίγο οι αμυντικοί της Τάτσιρα, λίγο τα δοκάρια και πολύ περισσότερο η αστοχία των ποδοσφαιριστών των Τρουχιγιάνος, ώσπου συνέθεσαν μία σπάνια χαμένη ευκαιρία:

πηγή

ImageHandler

Αυτό δεν ήταν απλό «άδειασμα», αλλά το απόλυτο ξεφτίλισμα. «Δράστης» της ποδοσφαιρικής… αλητείας ο Εμάνουελ Μαμάνα της Ρίβερ Πλέιτ στον αγώνα με την Κρουζέιρο.

Ο19χρονος αμυντικός που έχει ακουστεί ακόμα και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται ότι δεν θα μείνει για καιρό ακόμα στους «εκατομμυριούχους». Οσο ωστόσο φοράει τη φανέλα της Ρίβερ, θα προσφέρει μαγικές στιγμές στους φίλους της ομάδας του, όπως το… χουνέρι που έκανε στον Γουιλιάν, στον αγώνα με την Κρουζέιρο για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί: 

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected