Κατηγορίες
Football League

Football League – Νέο δημοσίευμα για συνένωση Ερμιονίδας και Παναργειακού!

Χωρίς τίτλοΔημοσίευμα για συνένωση Ερμιονίδας – Παναργειακού. Τι λέει ο Μερτύρης.

Στις 6 Μαΐου ο πρόεδρος της Ερμιονίδας, Ιωσήφ Μερτύρης με δήλωσή του στο flnews.gr είχε χαρακτηρίσει «λόγια του αέρα» τα σενάρια που είχαν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν στο ενδεχόμενο συγχώνευσης της ομάδας του με τον Παναργειακό. Το Σάββατο (23/05) υπήρξε νέο δημοσίευμα που έκανε λόγο συνάντηση μεταξύ των διοικούντων των δύο ομάδων και… σχεδόν συμφωνία για συνένωση.

Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα «sportstonoto.gr», το βράδυ της Πέμπτης (21/05) οι διοικούντες τους Λύκους και της Ένωσης Ερμιονιδας συναντήθηκαν σε ψησταριά (!) του Άργους και σχεδόν συμφώνησαν για τη συνένωση των δύο ομάδων. Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Νέος Παναργειακός θα έχει πρόεδρο τον Μερτύρη και η ομάδα θα φέρει χρώματα πράσινο άσπρο και μπλε κίτρινο με πρώτη έδρα το Άργος και δεύτερη το Κρανίδι.

To flnews.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη των «κυανοκίτρινων, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι συναντήθηκε με παλιούς γνώριμους (ήταν άλλωστε πρόεδρος του Παναργειακού), όμως σημείωσε ότι αν στη Γενική Συνέλευση βρει συμπαραστάτες ενόψει της επόμενης περιόδου, τότε δεν έχει κανένα λόγο να πάρει την Ερμιονίδα από τη βάση της. Εξάλλου, δεν έχει γίνει καμία επίσημη επαφή παρουσία και της δημοτικής αρχής του Άργους, ώστε να διαπιστωθεί τι κλίμα υπάρχει και αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία μίας ομάδας στο νομό.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected