Super League 1 - Μεταγραφές

Παναιτωλικός – Να και ο δεύτερος….Μπεχαράνο!

ImageHandlerΠροπονητής για τον Παναιτωλικό δεν έχει βρεθεί ακόμα, μετά τη φυγή του Μάκη Χάβου, αλλά ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σε πλήρη εξέλιξη, καθώς οι Αγρινιώτες βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντάνι Μπεχαράνο.

Οεν λόγω είναι αδερφός του Ντιέγκο που αγωνίζεται τον τελευταίο χρόνο στον Παναιτωλικό, αλλά η περίπτωσή του εξετάζεται εδώ και καιρό και τώρα φαίνεται ότι η υπόθεση θα κλείσει θετικά.

Όπως αναφέρει η SportDay ο 21χρονος μέσος είναι «εξαρο-οκτάρι» και ανήκει από το 2011 στην Οριέντε Πετρολέρο με την οποία έχει καταγράψει 102 συμμετοχές και 3 γκολ. Η περίπτωση απόκτησής του αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα, αφού ο Παναιτωλικός παραχώρησε μεταξύ άλλων και 20% ως ποσοστό μεταπώλησης.

Ο νεαρός Βολιβιανός είναι πλέον και διεθνής μετρώντας 9 συμμετοχές και η υπόθεση δεν προχώρησε νωρίτερα, αφού ο Παναιτωλικός δεν είχε ελεύθερες θέσεις ξένων.

Ο παίκτης θα αργήσει να έρθει στην Ελλάδα, αφού θα αγωνιστεί στο επερχόμενο Κόπα Αμέρικα, αλλά πρόκειται για μια «τελειωμένη» υπόθεση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και την τοποθέτηση του προέδρου της Οριέντε Πετρολέρο στο eldia.com.bo, ότι «έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του παίκτη στον Παναιτωλικό».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected