Κατηγορίες
Η Γ Εθνική LIVE
Ποδόσφαιρο

Αργεντινή – Συγκλονισμένοι από τον δεύτερο θάνατο ποδοσφαιριστή (vids)

17042d36ebb1a66087927193be6bee54_L-630x378Σοκ έχει προκαλέσει στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής η είδηση του θανάτου του Κριστιάν Γκόμες, κατά την διάρκεια του αγώνα της Ατλέτικο Παρανά κόντρα στην Μπόκα Ουνίδος, την Κυριακή (24/5)! Δεύτερη απώλεια παίκτη σε διάστημα 11 ημερών.

Ο 27χρονος αμυντικός της Αλέτικο κατέρρευσε περίπου μισή ώρα μετά την έναρξη της αναμέτρησης για την δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του αγώνα, αλλά και των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, δεν κατάφερε να επιστρέψει, αφήνοντας την τελευταία του πνοή κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Οι σκηνές που κατέγραψαν οι κάμερες προκαλούν… σοκ, καθώς αμέσως μετά την πρώτη του Κριστιάν Γκόμες, οι παίκτες και των δύο συλλόγων έβγαλαν τις μπλούζες τους θέλοντας να κάνουν αέρα στον άτυχο ποδοσφαιριστή, τη στιγμή που ο γιατρός του ματς προσπαθούσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.

«Προσπαθήσαμε να τον επαναφέρουμε, αλλά πέθανε στην δρόμο για το νοσοκομείο», τόνισε ο Μιγκέλ Ντάρε, γιατρός της Μπόκα Ουνίδος, ενώ ο παρατηρητής του αγώνα, Ραμόν Γκόμες σημείωσε: «Οι γιατροί μας είπαν ότι δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν. Είναι αναπάντεχο και απίστευτο. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην υγεία του».

Ο θάνατος του 27χρονου αμυντικού είναι ο δεύτερος σε διάστημα 11 ημερών στην Αργεντινή, μια και στις 14 Μαΐου ο Εμανουέλ Ορτέγκα είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχε στον αγώνα της Σαν Μαρτίν ντε Μουρζάγο με την Γιουβεντούδ Ουνίδα, όταν προσπάθησε να διώξει την μπάλα, αλλά χτύπησε με το κεφάλι του σε τοίχο που βρισκόταν μία… ανάσα από την τελική γραμμή.

δείτε τα βίντεο στο onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P