Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

“Εγληματική Οργάνωση” – Η απόφαση για τον Παπακωνσταντίνου

8b5da1e0a5e6b64b1e47a3ab45f33a1b_LΕνώπιον του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, βρέθηκε τη Δευτέρα ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, πρόεδρος της ΕΠΣ Ευβοίας και νυν μέλος της ΕΠΟ (ήταν και πρώην αναπληρωτής πρόεδρος).

Ο Παπακωνσταντίνου είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» που δρα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και απόπειρας εκβίασης κατά συναυτουργία με απειλή βλάβης. Μετά την απολογία του, ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ μετέβη στον εισαγγελέα, όπου του ανακοινώθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης θέλησε να καταθέσει ωο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας, αλλά δεν έγινε δεκτός από τον ανακριτή.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο δικηγόρος του Παπακωνσταντίνου, Αθανάσιος Τάρτης, δήλωσε: «Μας επιβλήθηκε μόνο ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Θεωρώ πως είναι μια ηθική δικαίωση γιατί ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου παραμένει στα κοινά του ποδοσφαίρου κάτι που σημαίνει ότι αυτή η σκευωρία οδηγείται στην κατάρρευση όπως στην κατάρρευση θα οδηγηθούν και αυτοί οι τελευταίοι που αμφιβάλλουν την ηθική του ακεραιότητα».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected